lördag 30 oktober 2010

Om soffan
Några undrar över det här med att jag fick sova på soffan när jag kom hem lite på sniskan härom kvällen. Jag tycker inte att det är några konstigheter med det. Jag fixar inte folk som luktar sprit när jag är nykter. Som försöker konversera och bete sig normalt på fyllen. För det blir ju liksom bara teater.

Jag är helt på Anithas sida i detta. Och tvekar inte att skicka ut henne i soffan om hon gör samma sak.

Gott! Ikväll ska jag fira fina saker med Polis-Jonas! Ses där ute då?

6 kommentarer:

 1. Hej Calle. Detta är faktiskt första gången jag läser din blogg må jag erkänna. Har väl inte direkt haft en bra bild av dig tidigare och inte sett någon direkt mening med att gå in här. För att prata klarspråk dvs. Nu har jag däremot läst Alex bok och jag har helt ändrat uppfattning. Jag skäms också lite över mig själv som faktiskt tror mig veta hur ni är, bara genom att läsa om er. Det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för. Tänk att vi människor alltid att så snabba med att dra slutsatser. Jag har iaf lärt mig min läxa ska du veta.

  Jag beklagar verkligen din pappas bortgång. Han verkade vara en alldeles fantastisk pappa. Små ler fortfarande då jag tänker på era coca cola cuper. Er far påminde lite om min morfar, som gick bort för 4 år sedan. Han var hård, men ändå otroligt rättvis. Klok, världsvan. Stabil och med ett enormt hjärta. Familjen var allt för honom och i hans famn visste man verkligen att man var trygg.

  Jag kände bara att jag var tvungen att skriva detta till dig. Om du vill får du gärna hälsa Alex och säga att hans bok är bland de bästa jag någonsin läst. Så otroligt välskriven och öppen. Den berörde mig på så många plan. Att ni alltid har haft en talang för det skriftliga är det ingen tvekan om. Jag funderar själv på att skriva en bok, men känner mig lite rädd över att jag inte kommer kunna utrycka saker och ting som jag vill, att jag inte riktigt kommer nå fram till läsarna. Det är svårt, men samtidigt tror jag att det skulle kunna vara som terapi för mig.

  / T

  SvaraRadera
 2. Men erkänn att du inte hade något problem med full tjej i sängen innan du träffade Anita?

  Anita verkar vara den som bestämmer..

  SvaraRadera
 3. Sen när är det negativt att en kvinna (Anita) bestämmer lite då, "anonym" ovan? Är det kul att ha nån allmänt vag och diffus brud, som inte kan säga till om något? Då handlar det inte om ett förhållande längre.

  SvaraRadera
 4. Jag bara menade att Anita verkar bestämma ALLT! Har läst Calles bloggar i flera år, och utifrån det tog jag mig friheten att uttrycka den uppfattning jag fått :)

  Tycker lite synd om lilla Calle helt enkelt.

  SvaraRadera
 5. vi sover alltid skilda när den ena varit ute och partat...vem fan vill ligga och lukta på gammal fylla...inget konstigt i det...må gott tina

  SvaraRadera
 6. "Då handlar det inte om ett förhållande längre", vad menas? Att man ska bestämma över varandra? Eller menar du att man inte ska ta vad som helst, fast lite klumpigt uttryckt?
  Calle har blivit en toffel och det är kanske ok men det är jobbigt att höra att han håller med och skriver så mycket om att han ska sova i soffan. Det är då man förstår att det inte är på rätt villkor och det svider lite i hjärtat.

  SvaraRadera