måndag 7 december 2009

Bästa grejen!

Vill bara hylla en grej. När jag vann Blog Awards fick jag några priser. Bland annat Philips Wake up light - en väckarklocka som lyser starkare och starkare. Parallellt kvittrar söta fåglar högre och högre.

På en halvtimme går den från noll till max och jag vaknar när det är läge - när det känns som morgon. Ni måste ha den!

På riktigt - det är en sjuk skillnad att vakna till den jämfört med att vakna till något jävla mobilpip. Köp i julklapp till er kille och ni kommer att gynnas lika mycket som han.

10 kommentarer:

 1. jag har den! Men får inte höra fåglarna pga tjejen...

  Har ett problem dock, vaknar jag och ser att lampan lyser får jag panik och måste sovasovasova! Har du märkt av det?

  SvaraRadera
 2. Har också den och tycker den är grym! Får (som Tobbe) inte ha på fåglarna för pojkvännen, som också tycker den lyser störigt.. Själv tycker jag helt seriöst att den bidrar till ökad livskvalitet!

  SvaraRadera
 3. Tack för det tipset Calle =) Nu är pappas och brorsans julklappar säkrade!

  SvaraRadera
 4. Jag har riktiga undulater. Funkar bra det med... :)

  SvaraRadera
 5. Har funderat på en sån i över ett år nu. Man vaknar alltså av dem? Men gör man det även om man är riktigt riktigt sjukt svårväckt? Har 6-8 larm just nu placerade på olika ställen med minuters mellanrum i hela lägenheten för att komma upp och kan ändå försova mig.

  SvaraRadera
 6. hehe...sponsrad Calle!? ;)

  SvaraRadera
 7. Alright, låter faktiskt ganska intressant.. Men små fågelkvitter känns ändå som man lätt kan sova igenom.. Jag sover med stark nattlampa så jag kommer inte vakna av ljuset heller! ^^

  SvaraRadera
 8. Har en sån, men den ligger i garderoben. Men tack för tipset för nu ska den fram!

  SvaraRadera
 9. Har en sedan 1 1/2 år tillbaka, bästa grejen helt underbar.

  SvaraRadera
 10. Gick och köpte en direkt efter att ha läst detta, och provade den första gången i natt. Riktigt bra, vaknade mycket piggare än vad jag brukar vara! Trodde några sekunder att jag sovit ett halvår och det var sommar. En snabb titt ut genomfönstret ut i beckmörkret skickade mig snabbt tillbaka till verkligheten... Tack för tipset!

  SvaraRadera