fredag 11 december 2009

När ni har tid!

Senaste Schulman Show - säsongens näst sista. Vad tycker ni? Vi slickar i oss er kritik som törstiga kameler.

23 kommentarer:

 1. Tyckte de roligaste var i slutet när Alex sa "nu kan vi sitta här och skratta lite". Fantastiskt roligt. Skönt att Ann söderlund var lite tystare i dagens program och inte så flamsig. Sen blev det en väldigt obehaglig stämning när pernilla wahlgren skulle komma in och försvara sig själv. Fick nästan lite ont i magen. //Sven

  SvaraRadera
 2. Helt suveränt! Blir en lite höjdpunkt att se dessa avsnitt så här vid veckoslutet. Tror dock nästa vecka kan bli jobbig med Stenmark som gäst..

  SvaraRadera
 3. Ni gör ett utmärkt jobb Calle! det enda som störde mig var Alex "fipplande" med manuskorten. Mindre sånt och fortsätt med mer intressanta gäster. Jan är ju en riktig stjärna! Stenmark i nästa program känns inte lika vasst.

  SvaraRadera
 4. det finns en tjej i helsingborg som avgudar dig calle! jag är en kille som kommer härifårn o asså .. jag läser inte många bloggar men denna tjejens blogg läser jag. inget modeskit, utan ren humor & konsten att bjuda på sig själv! tycker du ska kolla in henne faktiskt. ett exempel är det senaste hon skrev: http://johannadahlgren.blogg.se/2009/december/bad-ass.html .. hon har även gjort en videoblogg där hon försökt klä ut sig till din flickvän anitha o smider planer om hur hon ska lura dig, haha! asså, det går inte att beskriva egentligen. skitkul! bli inte sur, utan ta det med en nypa salt & som en komplimang! kolla videon här: http://johannadahlgren.blogg.se/2009/october/johanna-3-calle.html

  hon vill så gärna få kontakt med dig för du är verkligen hennes idol, men hon vågar inte själv. så vi kör den där "skicka-en-kompis"-grejen.

  du gör som du vill såklart, men det tar ju inte mkt av din tid att bara KOLLA iaf?

  SvaraRadera
 5. Tveklöst det bästa avsnittet hittills. Tyvärr är det väl något krångligt att boka gäster av samma dignitet som Jan Guillou till alla program.

  SvaraRadera
 6. fantastiskt. det blir bara bättre och bättre! ser helproffsigt ut. jag gillar att ni kan "fastna" i frågor och gå in djupare på det och fortfarande hålla det intressant hela tiden.

  SvaraRadera
 7. Gammelmedia haha, Skönt hopklipp där!

  SvaraRadera
 8. Detta var det bästa programmet ni gjort. Otroligt kul att Guillou var gäst! Man såg även att han hade trevligt hos er och ni frågade ut honom alldeles lagom om skandalen. Gillade även krönikan du skrev om Guillou. Skulle vilja att Calle syntes i programmet. Kan han inte få en roll att han går runt på stan och frågar människor om någon aktuell händelse?

  SvaraRadera
 9. Skitbra! Kan hålla med om att Ann kan vara lite väl flamsig, 'ven om det lättar upp stämningen i många fall. Guillo är underbar. Lättsamm och allvarlig och rolig påsamma gång. Toppen!

  SvaraRadera
 10. Stenmark....hm...ingen höjdare. Men i övrigt bra program !!

  SvaraRadera
 11. Tycker mycket om de tidigare avsnitten, har kännts nytt och okonstlat. Såg precis ert senaste avsnitt och om jag ska sammanfatta det så är ordet pinsamt. Den övedriva respekten/underlägsenheten som samtliga i studion visa inför gubben guillou är nästan komisk. Är även mycket underhållande när Anne inte vågar stå för sina åsikter om pernilla då hon är närvarande.

  SvaraRadera
 12. riktigt bra program men din bror måst bli lite mer avslappnad inte försöka vara coll och komma med kommentarer utan lite mer program ledar aktig (flåt för stavningen)

  SvaraRadera
 13. du e den bästa som finns

  SvaraRadera
 14. Ganska bra avsnitt, kul med Guillou. Dock tycker jag mig kunna se en tendens av desperation for att det ska ga bra fran Alex som jag inte helt gillar, men den forsvinner kanske med tiden.

  Kanns lite som amatorsmassigt sensationsletande nar ni har med Pernilla som kritiserades i forra avsnittet samt den onanerande tjejen. Men det kanske ar vad som kravs for att folk ska titta.

  SvaraRadera
 15. Calle, ni går från klarhet till klarhet! Bästa hittills. Jag satt faktiskt klistrad under hela programmet utan att ha slölyssnat som jag gjort på tidigare program. Jan var klockren som gäst. Ann var inte lika mensig (ursäkta uttrycket) som hon var i senaste programmet. Hon kunde dock fått lite mer utrymme, hon är en fantastisk tillgång. Marcus skärpt, jag börjar gilla honom mer och mer. Jag ser rött när jag ser Pernilla dock. Gillar inte henne av någon anledning (kanske för att hon dissade mig totalt på Lydmar en gång för många år sen). Ett sista tips, låt Alex var lite mer casual men endå smart. Ta av slipsen men behåll klubblazern, uddabyxorna och mockaskorna. Kör hårt!

  SvaraRadera
 16. Jan Guillou som gäst gav en jävla fin balans i programmet, det bästa hittills! Kan inte sätta fingret på det, men det var ett fint samspel hela vägen mellan panel programledare och gäst

  SvaraRadera
 17. Oerhört kul att Markus ville krypa ur sitt egen skinn när onaniklippet visades haha roligt. Markus och Ann är störtsköna i panelen. Det hade dock räckt med Jan som gäst och haft med Pernilla som ensam gäst i senare program. Kändes som att Pernilla var tvungen att försvara sig mest hela tiden, först julprogrammet sen reklamfilmerna, sen att ta upp rättegången (ni måste vetat att hon skulle svara det när Alex ställde den frågan) kändes inte som att hon hade en trevlig stund i studion. Alex var stilig i sina fina kläder.
  Tack för mig.

  SvaraRadera
 18. Riktigt bra avsnitt. Finns inget att klaga på. Gillar att det är en relativt liten studioyta där alla sitter en aning ihopklämda. Gör det hela intimt och mysigt. Kul!

  SvaraRadera
 19. Vore bättre om ni bara hade en gäst per vecka, dom gäster som kommit i andrahand i programmet får inte tillräckligt med utrymme och det känns bara respektlöst mot dem när dom sitter där brevid Alex på nån ditsatt pinnstol.

  SvaraRadera
 20. Markus blir ju bara skönare och skönare för varje avsnitt.

  Riktigt jävla bra avsnitt överlag.

  SvaraRadera
 21. Det här stack ut i mängden från alla andra Schulman show program, eftersom Jan Guillou var gäst vilket var grymt bra! Har som alltid ingen kritik. SKITBRA!!!!!

  SvaraRadera
 22. Jag tycker också att de flesta avsnitt är jättejättebra, liite babbligt ibland bara. Och i de första programmen var det sjukt roliga sketcher(ekdahl, filip i början), men sen var de kanske inte så roliga.

  Ann söderlund gillar jag som person, men hon kan ju ibland slänga ur sig otroligt korkade och ogenomtänkta, rentav pinsamt stämningssänkande saker utan att fatta att hon gör det. Vilket såklart är en del av hennes charm, men det var bra nu senast när markus och panelen inte babblade så mycket.

  Det var ni som ville ha synpunkter, jag älskar programmet och har kollat varje gång!

  SvaraRadera