söndag 6 december 2009

Vi har haft inbrott

Någon har stulit all vår sprit. Det är sant. Varenda flaska är borta. Det läbbigaste av allt är att det har hänt på natten när vi legat och sovit. Antagligen natten mellan torsdag och fredag.

Inget annat är borta - det enda är spriten. Tio flaskor. Min älskade Jim Beam och min hemblandade snaps på johannes-ört och min fina Lagavulin. Och en halv flaska vin som lär smaka vinäger.

Läbbigt.

6 kommentarer:

 1. Kan vara diesel-mannen. Han har dykt upp i min lgh med, oftast pa helger. Brukar dricka upp all min sprit, stöka till i allmanhet, sprida mina klader, samt halla diesel i munnen pa mig nar jag sover. Ifall han ar pa riktigt javelskaps-humör sa placerar han en riktig rugg-uggla i sangen bredvid mig innan han drar.

  Läbbigt.

  SvaraRadera
 2. Hej Calle! Vad tråkigt att höra, det hände oss också, någon tog alla våra oöppnade flaskor, plus vår nyköpta hårdplastresväska med hjul för att transportera och lite kläder att packa in flaskorna i, inget annat. Ganska otäckt.

  SvaraRadera
 3. Vaknade ni och hade ont i huvudet också?

  SvaraRadera
 4. Jag och min förra sambo var med om inbrott då vi var bortresta. Då vi kom hem var duschen nyss använd, man såg blöta fotspår från badrummet och både soffan och vår säng har haft värme som om någon nyss legat där. Superläskigt! Hände 2-3 gånger. Jag blev rädd, men brydde mig inte då inget blev stulet och då vi under samma tid höll på att göra slut och jag höll på att flytta ut. Fick bli min förra sambos problem. Kanske var hans älskare?

  SvaraRadera
 5. Kan det ha att göra med den påstådda chamagne-stölden?

  SvaraRadera
 6. Men vänta nu, det är ju säkerhetsdörrar i Sjöstan, de ska ju inte gå att bryta upp? Eller hade ni glömt att låsa dörren?

  SvaraRadera