torsdag 3 december 2009

Vilket straff va?Läser om norrmännen i Kongo. Vet inte - de kanske är skyldiga och så. Men det känns lite väl hårt att dömas till fem gånger dödsstraff OCH 3,4 miljarder i böter. Visst känns det som att det bara är en dom en femåring kan ge?

"Vet du. Vet du. Du dör fem gånger om! Och vet du. Du ska betala tre ån halv miljarder också!"

Nä. Tycker vi ska hämta hem norrmännen och straffa dem här i Skandinavien. Norges sak är vår!

22 kommentarer:

 1. Va fan dom skar ju halsen av en hyvens kille som skulle skjutsa opp dom i bergen.. Sen fotade dom skiten..
  Ska vi skicka hem alla kongoleser som begår brott i Sverige?
  Nä folk ska straffas i det land dom utför brottet i..

  SvaraRadera
 2. hur skulle vi straffa dem? Verbal misshandel och "turbotutte"? ;)

  SvaraRadera
 3. det är klart dom inte ska straffas i det land dom utför brottet i? det är ju ens eget land som ska ta ansvar, de borde bli hem skickade och aldrig få komma in i det landet igen.

  SvaraRadera
 4. Kalle Kula:
  Kongoleser som döms här blir dömda av en domstol i en rättstat och inte av en korrumperad och populistisk miltärdomstol.

  SvaraRadera
 5. Amerikanarna är ju likadana. 500 år i fängelse eller 3 dödsstraff. Ska det va' så ska det va'!

  Håller inte med om att dom ska hem, såvida inte Kongo vill ha ut dom. Det var där dom hade ihjäl en man och då är det där dom ska straffas.

  SvaraRadera
 6. Kalle Kula: Jävla idiot. Ta hänsyn till omständigheterna.

  SvaraRadera
 7. Skyldige eller ei, hvem vet, det er noe merkelig med han french (rødhårige), men etter flere måneder i kongolesisk fengsel blir hvem hvem som helst merkelige...
  Ikke bare har Moland/French fått bøter, men også staten Norge pga denne spionasjen. Det er helt tydelig at landet Kongo er helt desperate etter penger i allefall!!
  Enig i at de uansett hva bør få sone straffen i hjemlandet og ikke i de elendige forholdene i Kongo!

  SvaraRadera
 8. Hahaha precis vad jag tänkte när jag läste det, tycker verkligen verkligen synd om dem. Men det är inga goa gubbar det där..

  SvaraRadera
 9. Vad fan har vi att göra med norrmännen? Särskilt kriminella sådana. De där två superasen kan dra åt helvete.

  De kommer inte få dödsstraffen verkställda heller utan livstids fängelse vilket är vad de förtjänar.

  Håller med Kalle Kula jag.

  SvaraRadera
 10. De här killarna är riktiga jävla svin, varför skulle det vara skillnad för att de är Norrmän? Nu är ju aldrig dödsstraff en bra lösning, men det är rätt vidrigt hur svensk media framställer de här mördarna som små västerländska offer som måste räddas från de farliga kongoleserna.

  SvaraRadera
 11. Håller med dig Calle. Tyvärr är det bara Israel som är kapabla till sådant. Tänker på Entebbe ja.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Operation_Entebbe

  SvaraRadera
 12. Fy fan vad vidrig du är Calle. De skar halsen av mannen och tog trofékort av offret, leende med tummen upp.Oj vad synd det är om de två legosoldaterna,

  SvaraRadera
 13. Norges sak är definitivt inte vår. Två norska mördare får gärna ruttna bort i nått mysigt kongolesiskt fängelse. Samma som vår egen Kniv-Kalle borde sitta i en grekisk fängelsehåla och svenska pedofiler avrättas i Thailand...

  SvaraRadera
 14. Här är det många som är insatta i saken märker jag. Att komma med så starka påståenden som vissa gör här utan att veta ett skit om saken är patetiskt. Sätt er in i saken så kanske ni förstår att dessa två är oskyldiga, och även om dom hade varit skyldiga så har hela rättegången varit ett enda stort skämt och det har lagts fram bevis efter bevis som hämtat ur Kalle Anka.

  Chauffören blev skjuten och fick inte halsen avskuren. Det enda vapen French och Moland hade var ett hagelgevär, och obduktionen visade att det inte var mordvapnet (även om det i efterhand har gjorts efterkonstruktioner angående detta påstående).

  SvaraRadera
 15. Kalle Kula: Helt korrekt! Ju snabbare vi skjuter dessa notter desto battre. VEm skall betala for dessa idioter sa de kommer hem till Norge, behandling och 3 manaders fangelse.

  SvaraRadera
 16. Jesus, detta ogillar vi.. Fan va SJUKT att döda människor sådär, Asså jag menar visst ska de straffas för vad de gjort men är dödstraff verkligen rätt? Alla förtjänar en andra chans!

  SvaraRadera
 17. Öhh, Leon. Det kanske är du som borde läsa på lite bättre.

  De har rört sig med falska identiteter i Kongo, polisen fann vapen hemma hos dem och det finns uppenbarligen bilder på när de tvättar bort blod och ler. Vilken oskyldig person gör det?

  De är skyldiga som fan!

  Någon skrev att landet personer är medborgare i ska ta ansvar. Varför det? Det är ju helt befängt.

  Var och en har ansvar för sin egen person. Jag har då ingen lust att betala skatt för att forsla hem kriminella till Sverige.

  If you can't do the time, don't do the crime...

  SvaraRadera
 18. Ööhhh anonym.

  Dom vapnena fanns i Uganda där Moland var i färd med att starta ett säkerhetsföretag, och det var en pistol som dom fann där vilken inte heller var mordvapnet.

  Det är helt riktigt att det finns en bild där Moland tvättar bort blod från bilen och ler. Det bevisar vad?

  Så ta dina öööhhh och läs på om fallet är du snäll.

  SvaraRadera
 19. Jag håller med Pippi Långstrump i denna saken och hennes uttalande om Kongo 1945

  "Forresten skal jeg si dere at i Kongo er det ikke et eneste menneske som snakker sant. De bare lyver hele dagen. Begynner klokka sju om morgonen og holder på helt til kvelds. Så hvis jeg skrøner litt av og til, så kommer det av at jeg har vært .... litt for lenge i Kongo"

  SvaraRadera
 20. Jag förstod nästan att du inte skulle ha något annat att komma med Leon. Väldigt underhållande dock.

  SvaraRadera
 21. Har lagt in ett svar till dig anonym men det blev tydligen censurerat av en eller annan orsak.

  Får väl bara försöka igen och hoppas på att Calle låter mig svara.

  Polisen har funnit en pistol i Tjostolv Molands kontor i Uganda där han har försökt starta ett säkerhetsföretag, detta vapen var självklart inte heller mordvapnet. Det stämmer fint att det finns en bild där Moland torkar blod och ler. Denna bild bevisar vad? Det stämmer att dom har använt sig av andra namn, och det bevisar vad? Sen kan jag bara nämna ett av dom hundratals så kallade "bevisen" som lagts fram för att påvisa hur rättfärdig rättegång dom har fått; dom fann en bild i Molands mobil som visar en norsk journalist, som bor i Drammen för övrigt, som står i en SAS-basker och pekar på Kongo på en karta. Denna bild blev lagt fram som bevis för att Moland är en spion. Härliga grejer!

  Ta och läs upp dig lite mer på fallet innan nästa öhh och ha en trevlig helg!

  SvaraRadera