torsdag 3 december 2009

Pissdag

Vilken dag, va? Har en irritation i mig som liksom inte får ordentligt utlopp. Imorse var det en idiot på macken ute i sjöstan som vägrade låta mig åka - som blockerade min väg och klev ur bilen och började tanka. Jag knöt näven, för jag fick inget tillfälle att peka finger.

Sen upptäckte jag att någon jävla idiot ryckt torkarbladen från min bil. Inte bara så jag var tvungen att köpa nya torkarblad. Det ser ut som att hela anordningen är trasig. Knöt näven igen.

Och nu kommer en tjomme från huset och anklagar mig och de andra som jobbar med Schulman Show för att ha stulit champagne ur ett kylskåp där nere i studion. "Det är ju märkligt, för den fanns där just innan och den var borta just efter att ni var där". Blir helt galen av såna där vidriga jävla antydningar. Knöt näven när tjommen gick.

Ge mig en motgång till och jag blir galen. All min vrede jag har samlat på mig under dagen kommer att få utlopp. Och det kan MYCKET VÄL resultera i både ett och två ihopskrynklade papper.

12 kommentarer:

 1. Tänk på blodtrycket, Carl Johan.

  SvaraRadera
 2. Lugn och fin nu... har du inte tagit din medicin idag?

  SvaraRadera
 3. Calle, sätt upp en lapp på macken angående grabben (tönten) som blockerade vägen för dig, en efterlysning liksom, så får personalen hålla koll, sen får han bjuda dig på lite bensin för att han besvärade dig. eller varför inte bjuda på en körv och en pucko?

  SvaraRadera
 4. MEN FÖR FAN CALLE kan man få se lite mer stake i dig?! Fan det är ju meningen att du ska lacka ur i såna lägen, komigen nu, blir lite besviken...

  SvaraRadera
 5. Du har aldrig funderat på att problemen finns där du är????

  SvaraRadera
 6. Lilla vännen. Har du aldrig tänk på att det händer skit där du är?? Jag råkar aldrig ut för samma "roliga# saker som du gör. Massa kramar från Fia.

  SvaraRadera
 7. jag tycker också att du borde lackat ur. men du kan i alla fall få lite pepp av mig så du mår bättre (förhoppningsvis?);

  jag gillar dig, du är en bra kille.

  heeeeeejpuss

  SvaraRadera
 8. Är det skägget som påverkar din vardag kanske?

  SvaraRadera
 9. en fråga till dig calle. varför får man aldrig se svaren på sms:en? lika första säsongen, fick man bara se svar på några fjuttiga mess. går inte folk på det skojserierna?

  SvaraRadera
 10. Gaska upp dig! Du har massa bloggläsare som kommer att peppa dig 10 ggr för varje motgång. Men hade jag varit du så hade nog långfingret åkt upp åtskillinga gånger under din dag.

  SvaraRadera
 11. calle du är bäst!

  SvaraRadera
 12. Men du. Klart inga kommentarer kan väga upp kassa dagar (?) - men man kan ju försöka iaf. Har följt din blogg riktigt länge nu, varit med om många vändningar, men måste ändå säga att den här gillar jag bäst. Och det hoppas jag att du med gör. Du verkar så tillfreds nu och jag är så glad (nästan lycklig!) för din skull att du har Anitha. Och att hon har dig. Och jobbet fungerar och dina närmaste mår bra.
  (Okej, det har jag ju ingen aning om, men jag höftar till med en chansning.)Du lever inte under krig eller svält, du har ett fungerande socialt kontaktnät som finns där om det skulle vara något och jag tror att du har vett att uppskatta det.
  Haha, JA. Där spårade det lite på slutet. Men.

  Calle, jag gillar din blogg och dig. Och jag hoppas du gör detsamma. Ha en riktigt bra fredag nu!

  SvaraRadera