söndag 6 december 2009

Min fest!

Allt var helt och hållet perfekt. Planen var att jag, Alex, Amanda och Anitha skulle äta middag på Teatergrillen. Och ta en fördrink hemma hos Alex och Amanda. Hur det nu var så var Anitha sen. Hon var påå någon after work på Kåken men frågade om vi kunde komma dit och ta en drink innan Teatergrillen. Jag sparkade bakut. "Nej för fan. Inte Kåken. Vi ses på Grillen."

Amanda sa emot. Sa att hon aldrig varit där. Och jag förstod fortfarande ingenting. Så vi åkte dit mot Kåken. På väg in i lokalen träffade jag Mat-Niklas. Han var lite stel, hann jag reagera på. Men gick med raska steg mot dörren. Ett par personer framför migh blev nekade vid dörren. Vakten sa att det var abonnerat. När jag kom sa han bara välkommen. Jag hann känna mig cool där! Tänkte att vakten sa att det var abonnerat bara till dem och inte till mig.

Klev in. Såg min halvbror Bambi. Det var tyst. "Så olikt honom att vara här!" hann jag tänka. Jag var i Matrix-världen. Kunde röra mig fritt i tankarna. Så brakade sången loss. "For he is a jolly good fellow! For he is a jolly good fellow!" och jag vände blicken och såg att alla var där. Alla mina vänner. Alla som är mig nära. Alla som jag älskar.

Och de sjöng för mig och jag vet inte om jag grät men jag har aldrig känt så mycket kärlek.

Sen middag. Mina favoriträtter. Salami och taleggio och rädisor till förrätt. Som jag älskar. Och wienerschnitzel. Och det hölls tal som Pelle introducerade på ett briljant sätt och det var tal som var fantastiskt vackra och Anitha satt bredvid mig och jag var så enormt glad och varm i hjärtat. Emellanåt såg vi på en talkshow som var gjord för mig. Ska lägga ut den sen. Jag såg mig runt där jag satt och fattade där och då hur många vänner jag har. Vänner som gör en sån här sak för mig.

Sen festade vi till långt in på småtimmarna, som det heter.

Jag har inga bilder från festen. Dumt. Jag borde ha tagit bilder. Ska kolla om någon tog.

Till alla som var inblandade: tack! Till Amanda och Anitha - det ni gjorde för mig är ovärderligt.

Vilken jävla grej det var!

11 kommentarer:

 1. Faktiskt väldigt fantastiskt. Fantastiskt! Blev lite rörd och skicka det här inlägget vidare och få någon göra samma sak för mig.

  SvaraRadera
 2. Vilka fina vänner du har, Calle!

  SvaraRadera
 3. fan va härligt! vilka vänner du har alltså, och Anitha.. ja va ska man säga! underbart.

  SvaraRadera
 4. grattis Calle, på födelsedag och till att du har vänner. ovärderligt.

  SvaraRadera
 5. låter helt underbart! var roligt :) ah, det klassiska, man har fullt upp med att njuta av stunden att man glömmer helt bort att fota något överhuvudtaget. men sålänge man minns det så behöver man inga foton :)

  SvaraRadera
 6. Låter härligt. Ser fram emot bilder!

  SvaraRadera
 7. VIlken fantastiskt tjej du har! Jag önskar att jag också får en sån fest någon gång!

  SvaraRadera
 8. ninni har fotat!

  SvaraRadera
 9. Verkar roligt att ha en massa vänner. Eller, det verkar roligt att ha vänner överhuvudtaget. EN vän vore roligt att ha. Dock, man kan inte få allt här i livet.

  SvaraRadera