fredag 11 december 2009

Eller?

Stannade inte Eriks tjej kvar på scen lite väl länge där i finalen?

Eller inte. Kanske var det bara härligt och fint. Men någonstans gnagde det i mig. "Det var fint i en halv minut - låt honom sjunga färdigt nu".

Men som sagt - kanske var det bara fint och kärlek. Kanske ska jag bara hålla käft. Nu ska jag ta bort det där jag nyss skrev om Skavlan. Det blev inte bra. Litar på att någon kommentator klistrar in det i kommentarsfältet om ni blir arga.

64 kommentarer:

 1. Jag kände samma sak. Det blev liksom...lite obekvämt.

  SvaraRadera
 2. lite obekvämt känns ändå som ..... en underdrift

  SvaraRadera
 3. ÅÅ jag håller med- jag höll på att dö, ta bort henne liksom ta bara bort. det var ju inte hon som hade vunnit, eller eller eller var det bara fint?? gah jag liksom rodnade nästan.. aja.

  SvaraRadera
 4. Ja fy sjutton, skämskudden åkte fram.

  SvaraRadera
 5. Jag reagerade på det också. Det var hemskt jobbigt och jag kunde inte tänka på någonting annat än henne och hur irriterande det var. En halv minut är helt okej, men INTE längre.

  SvaraRadera
 6. EXAKT. Det blev för länge. Man fick liksom känslan av att hon verkligen tog chansen att få synas lite. Fast kanske inte ändå. Kanske var hon bara bortkommen och allmänt tagen av situationen. Kanske hade hon inte koll på var hon skulle hoppa ner igen. Men det blev pinsamt. "Gå ner och sätt dig nu" var det enda jag tänkte. Tydligen kameramannen också som gjorde ett försök att få henne ur bild. :-)

  Nåväl. Det var en helt underbar final. Jag älskar Idol.

  SvaraRadera
 7. Haha.. gud vad roligt, precis samma sak tänkte jag på!!
  Men sen kände jag att det kanske bara var jag som var lite butter och tyckte så.
  Fler tyckte likadant tydligen, då kan det ju inte vara mig det är fel på!! :)

  SvaraRadera
 8. Håller med!
  Antar att hon försökte visa för alla tjejer därute att han är upptagen. Pinsamt.

  SvaraRadera
 9. håller med dig, hon klängde lite för mycket. blev pinsamt.

  SvaraRadera
 10. helt klart, det kändes bara.. konstigt.

  SvaraRadera
 11. Ja ush!
  Pinsamt! Och börja sjunga med i låten också!
  Jag tyckte det var grymt när pappan kom upp- det var liksom lagom, sen gick allt bara över styr..

  SvaraRadera
 12. håller med! det var fint, men de var lite för länge! PINSAMT att jidhe sa calle iställer för erik i slutet..

  SvaraRadera
 13. Mycket pinsamt, dumpa henne Erik!

  SvaraRadera
 14. Vad i helvete höll hon på med. Jag skriver aldrig kommentarer men nu kan jag fan inte hålla mig. ÄR HON KANSKE DUM I SITT HUVUD?!?!

  SvaraRadera
 15. Visst i början var det fint. Men sedan blev det bara jobbigt och tillslut pinsamt. Ville ju för fan bara synas i tv.

  SvaraRadera
 16. Jag kan inget annat än att hålla med dig, det blev en aningen konstigt när hon aldrig gick av scenen...

  SvaraRadera
 17. jag reagerade också.. va fan skulle hon stå kvar så länge för. hans pappa gick ner igen.. det var hans stund!!! Känndes lite pinsamt..
  men var det hans flickän? trodde det var systern? :) my bad haha

  SvaraRadera
 18. Jaaaa, så jävla oskönt.

  SvaraRadera
 19. håller med! men jag och mitt sällskap enades om att stryka ett streck över det där sista för att inte solka ned det fina i att dem kramades på scen

  men som någon annan nämnde! mer pinsamt att jihde sa fel namn .. oh no he didn't

  SvaraRadera
 20. ha ha jag tycker nog också att hon borde hoppat ner från scenen och låtit honom ha den studnen för sig själv. Fick mig ett gott skratt dock!
  Fint att man inte är ensam om de tankarna.

  SvaraRadera
 21. SHIT! satt PRECIS och tänkte just sådär när jag tittade!
  Hörde mig själv utbrista x antal gånger när närbilderna på erik kom in:

  - står den där tjejen kvar där och dansar likadant även om 2 sek dör jag av pinsamhet

  SvaraRadera
 22. Det var rörande att se far och son ta varandra i hand uppe på scen. Men när jäntan stod åmandes sådär i två minuter var bara plågsamt, men vad gör man inte för sina två minuter i rampljuset liksom? Hon lär väl synas på förstasidan imorgon tillsammans med Erik, och kul är väl det för henne.

  SvaraRadera
 23. Det enda jag hade i huvudet var att nu har studiomannen gjort bort sig. REJÄLT! Så länge var det verkligen inte ok att hon var uppe på scen. Det gick från att vara sött och gulligt till osmakligt.

  SvaraRadera
 24. Ja det va fint, om hon hade gått ner när han i princip visade att han ville att hon skulle gå ner. Han släppte hennes hand flera gånger. Det betyder väl GÅ NER!!?

  SvaraRadera
 25. Kan ju faktiskt bara hålla med. Sa det till polaren redan efter ca 10 sekunder, att nu räcker det! Att hon sen stod kvar hela låten gjorde det nästan olidligt. Men Erik räddade upp det ganska snyggt, genom att åtminstone i vissa partier sjunga låten till henne på nåt sätt. Men hon borde fattat själv att hon inte skulle stå där HELA låten.

  SvaraRadera
 26. Vi skämdes så mycket att vi fick lov att gå ut i hallen jag och min sambo och titta ut genom fönstret. Det var HANS stund men eftersom hon var ny för ögat så tog hennes uppenbarelse över när hon gick upp på scen vilket hon borde ha förstått och därför skulle ha gett honom en kram och "grattis älskling" och sen gått ned. Detta säger något om henne... om gränslöshet och att vilja synas... förstår att hon är stolt och sånt men timingen att visa sig för världen var epic failure.

  SvaraRadera
 27. Var så pinsamt också för att hon kommer springandes till scenen, hoppar upp och sedan stannar kvar där. Pappan drogs ju upp av Erik för att han faktiskt ville ha upp honom!

  SvaraRadera
 28. Jag flydde ut ur vardagsrummet när jag insåg att hon inte hade några planer på att kliva ner. Så smärtsamt att se andra skämma ut sig själva. LIVE! =(

  SvaraRadera
 29. jaaaa. jag dog av skam för hennes skull

  SvaraRadera
 30. Kände precis likadant! låt honom sjunga klart, sen kan hon studsa runt på scenen och tro att hon är cool.. :)

  SvaraRadera
 31. Att hon inte kunde låta honom få de där minutrarna, hon stal dem. Passade på, ytterst pinsamt. Erik kände när det var dags och släppte hennes hand, men icke.

  SvaraRadera
 32. håller med. men hon ville kanske känna sig som en stjärna för en stund.. who know?

  SvaraRadera
 33. Ja, hon kunde ha varit där i 10 sekunder och sedan gått av, jag tror Erik tänkte flera gånger att gå ner människa!! :D

  SvaraRadera
 34. Pinigt! Know when to quit

  SvaraRadera
 35. http://blogg.aftonbladet.se/beautifulones/2009/12/allt-annat-an-pinsam - läs.

  SvaraRadera
 36. mycket tillfredsställande att läsa att man inte var den enda som tyckte hon var i vägen.
  hon förstörde verkligen eriks final idol-moment.
  trist när det tar slut mellan dem och han ser tillbaka på det.

  SvaraRadera
 37. Jag håller med. Men det är bara HON som gjort bort sig. Men shit, det där äktenskapet kommer ju aldrig funka om hon inte fattar kommunikationen, släpper handen = gå ner från scen. Hahha, men lite söta var de!

  SvaraRadera
 38. Det var det pinsammaste ögonblicket sen Camilla trodde att hon gått vidare. Haha. Frågan är om inte det här var värre. Fy fan.

  SvaraRadera
 39. Jag läste något riktigt läbbigt på ne.se. Vet inte om det stämmer, men enligt artikeln så dör 1 miljon människor per år av mässling (!). Det känns värre än att Eriks flickvän kanske stod kvar lite för länge på scenen.

  SvaraRadera
 40. Calle - du kände precis rätt! Jag tyckte nästan att det blev pinsamt tillslut när hon inte klev av scenen. Lite feeling måste man väl ändå ha :P

  SvaraRadera
 41. haha jaa! jag och pappa (hehe) satt båda och rodnade och skämdes å hennes vägnar. så hemskt.

  SvaraRadera
 42. Exakt! Pinsamt var ordet...

  SvaraRadera
 43. Haha ja, jag håller helt med!! Först bjöd han upp pappan och han hade stil nog att sedan gå av scenen. Men sedan sprang tjejen upp och ville aldrig gå av, pinsamt!! :p

  SvaraRadera
 44. Det var humor på högsta nivå, kvällens absoluta höjdpunkt. Jag skratta så tårarna rann. Det började fint och lite oväntat men blev kort därefter lite pinsamt och samtidigt lite smålustigt. När hon sen börja dansa lite krystat kunde jag inte hålla mig längre...

  Årets roligaste alla kategorier.

  SvaraRadera
 45. Hahaha, du ska inte alls hålla käften. Du är helt rätt ute på att. Hon stod där väldigt länge, skulle klivit av redan efter en halv 10-20 sekunder, precis som far hans gjorde. Det var gulligt, men flickvännen? Nja, det var bara pinsamt.

  Ha det underbart!

  SvaraRadera
 46. Ja, vad ska man säga.. Hade tänkt att skriva nåt i stil med vad alla andra skrivit här, men ju fler kommentarer jag läste så kände jag bara att jag tyckte lite synd om henne. Jag tror faktiskt inte att hon ville sno uppmärksamheten från Erik och få några minuter i rampljuset. Hon ville säkert bara visa hur glad hon var för han skull, men det hade räckt med 10 sekunder, max. Det var superfint när pappan kom upp, men hon hade ju inte behövt komma upp alls faktiskt.. Det var bara sjukt pinsamt och ja.. Usch.

  SvaraRadera
 47. haha calle, du borde verkligen ta en titt på facebook-gruppen "vi som skämdes när Idol-Eriks flickvän stog på scen" :D

  SvaraRadera
 48. Det var hemskt, helt olidligt pinsamt. Som ett stort klistermärke var hon... eller som en groupie som inte ville släppa taget.
  Framförallt så kunde hon väl unna honom den tiden i rampljuset, när HAN precis hade vunnit och HAN skulle sjunga vinnarlåten.

  SvaraRadera
 49. Kan bara instämma,varför lät hon inte han ha sin stund för sig själv! Pinsamt tycker jag att människan började smådansa där uppe...ta bort!!!

  SvaraRadera
 50. Usch jag led när jag såg det! Varför gick hon inte ner?! Jag skäms bara jag tänker på det.

  SvaraRadera
 51. ...kollade in filmsnuttar från efterfesten och hon var minst lika stor linslus där, beter sig precis lika patetiskt som Kevins tjej gjorde förra året... *puke*

  SvaraRadera
 52. ha ha, tänkte exakt likadant. det blev too much love scene :)

  SvaraRadera
 53. Grattis en dag för sent till sveriges bästa bloggare. Och jag tycker du ska lägga upp inlägget om Skavlan igen så att man får läsa det. Fortsätt äga! /Felicia

  SvaraRadera
 54. Bajskorven, inlägget handlade om idolfinalen och eriks flickvän, inte om mässling. normalt funtade människor brukar inte spotta ut sig massa random ordbajs om saker i fel sammanhang! kan vara därför ingen nämnt det.

  SvaraRadera
 55. Visst var hon kvar på scen något för länge, men herregud, det är väl inte hela världen.

  SvaraRadera
 56. Oavsett vad "drevet" ovanför mig säger så kan jag säga att det var bara av kärlek !

  Saxat från Expressen;

  För Erik Grönwall blev det också ett sätt att göra upp med lögner som cirkulerat kring deras relation de senaste månaderna. På nätet har det hävdats att de inte längre är tillsammans och att han i stället skulle vara tillsammans med en annan "Idol"-deltagare. "- Jag tog illa vid mig av de där ryktena. Nu fick vi sätta punkt för dem. Jag kände att: "Där fick ni!"."

  Fint, eller hur Calle ???

  SvaraRadera
 57. Ja, det var riktigt pinsamt. Får ont i magen bara av att tänka på det!

  SvaraRadera
 58. Usch, pinsam tjej. Det blev för mycket.

  SvaraRadera
 59. Jag blev tårögd när pappan kom upp, väldigt fint, sen när flickvännen rusar upp och åmar sig på honom, då blev jag bara arg, och sen stå och vicka på rumpan för flera miljoner, då är det någon skruv lös alltså.

  SvaraRadera
 60. klubben på detta tema har redan över 5000 medlemmar på facebook. otroligt.

  SvaraRadera
 61. det var faktiskt pinsamt. jag satt med händerna för ögonen till slut för att hon aldrig gick av scenen....som alla typ säger, det skulle varit gulligt en liiiten stund. ne usch..jag brukar inte bry mig o brukar ens inte kommentera på saker men jag störde mig rejält på det där.

  SvaraRadera
 62. När jag nämnde det för mina vänner blev de sjövilda, stirrade stint på mig och frågade mig hur jag vågade ifrågasätta kärleken. Jag tyckte ju bara hon var lite länge på scenen...

  SvaraRadera
 63. Pappan gjorde ju helt rätt i att gå ner när han grattat, varför kunde inte hon bara gjort likadant?

  SvaraRadera
 64. Jo, hon stannade kvar för länge. En kram och puss hade räckt men sedan skulle hon ha hoppat ned till Eriks familj igen. Det var faktiskt pinsamt och jag förmodar att hon kommer att läsa en hel del hemska kommentarer. På Youtube finns en rad saftiga kommentarer men vi kan väl nöja oss med att falla in i herr Schulmans konstaterande: Hon var kvar för länge!

  SvaraRadera