onsdag 2 december 2009

Ledsen men glad

Fan vad dumt att raka av sig. För jävla dumt. Ser ut som - och känner mig! - tio år yngre. Fuck. Det ska växa ut omedelbart. Medelst bovetemjöl och a-fil eller vad man nu kan använda.

Tröstar mig med mina nya puppor som jag designade hos Nike. Unika i världen! Tyvärr fick jag inte använda bokstaven Ö...

11 kommentarer:

 1. Har väldigt pubertal skäggväxt så egentligen borde jag alltid gå helrakad, men tycker då att det ser så oerhört fånigt ut. Sen är det roligt att ha skägg, får hoppas att det tar sig framöver :P

  SvaraRadera
 2. Dom är sjukt nice, väger nästan upp skäggförlusten. På måndag är du tillbaks på banan igen!

  SvaraRadera
 3. Nej du ar mycket finare utan skagg!!!

  SvaraRadera
 4. hmm, jennie hammar visar också upp sina nikeskor idag i sin blogg, ingick det i dealen att visa upp dem innan jul tro?

  SvaraRadera
 5. Låt det bli en läxa. Du passar bäst i ansiktsbehåring. Du får som många rökare en rynklinje runt munnen och upp mot näsan som blir väldigt tydlig och ger ett lagom fint intryck.

  SvaraRadera
 6. Varför i helvete står det att Thomas Nordahl är en 'fotbolls kommentator' i din baby sms-roulette? Särskrivningen är väl din brors största fiende?

  SvaraRadera
 7. Du får dutta dit två prickar över "o"et på samtliga skor, helt enkelt!^^

  SvaraRadera
 8. Och är det inte lite riggat att Ekwall åker ut på "22 ovanifrån"... och hamnar på bokstaven Z som i Zlatan... känns som en sån mediaprofil som Ekwall borde ha fler kontakter i sin telefonbok.

  SvaraRadera
 9. du ska köra på skäggstubb kalle, typ 1-2 mm. inte den där halvfula mustaschen du kört ett tag nu, hauuvva.

  SvaraRadera