fredag 11 februari 2011

Fredag!

Det är fredag och Hard Hat är glada att ge er Schulman Show!

16 kommentarer:

 1. Lysande avsnitt. Man har alltid ett ständigt leende under Schulman show, Alex bra som alltid och Ohly go'aste politikern.

  SvaraRadera
 2. Ett av de roligaste avsnitten!!

  SvaraRadera
 3. Jätteroligt! bäst hittills den här säsongen!

  SvaraRadera
 4. Jättebra avsnitt!! Roligt med andra gäster än kultur/mediapersoner. Det får inte bli för internt, med bara era kompisar. I linje med det blev det nervöst när Alex pratade gott om 5.an och Tylösand. Kändes för internt (tyckte han säkert också för han fick tix:). Å andra sidan var det jättegulligt när du kom in och visade dina tatueringar. Svår balansgång mellan objektivitet och personlighet. Men det får ni säkert till. Och har ni bara lite mer bredd i gästerna och Alex och Ann pausar och lyssnar in lite mer i frågorna (för ofta tänker man; snälla ställ FÖLJDFRÅGAN), så kommer detta att bli hur bra som helst! Kram

  SvaraRadera
 5. Bästa avsnittet so far!
  Har hört att du ska göra ett program om Partysvenskar. Lyssna på denna http://www.youtube.com/watch?v=LMvoFETJlMU

  SvaraRadera
 6. När jag läste om jon i expressen så slogs jag av hur fint och befriande det var att jons familj var så ärliga om jons dödsorsak. Det blir så mycket ovärdigare när det spekuleras, nu blir han så mycket mer än bara sitt missbruk, det fokuseras på annat. Det gjorde mig så rörd, de skäms inte, de vet att hans person inte alls handlade om hur han dog.
  Alla verkar verkligen ha älskat din vän.

  (hyllar inte på något ynka lilla sätt expressen, vad jag förstår så var det inget pressmeddelande)

  SvaraRadera
 7. Milsvid skillnad från förra veckan! Till det bättre!

  Bra när frågan om frieriet kom upp. Jag tyckte så synd om Ohly när det hände och tyckte det kändes bra att höra honom själv prata om det nu. Nu tycker jag "bara" bra om honom, inte synd om honom.

  SvaraRadera
 8. Jag serverar dig ibland o springer på dig ibland oxå- bor på bästa Kungsholmen. Vet mycket om dig, ser dig, förstår dig men frågan kvarstr- ska jag hälsa? Nää, jag skiter nog i att hälsa. Jag är lite blyg, det är sådan jag är. Kram!

  SvaraRadera
 9. Absolut bästa avsnittet hittills! Skitroligt! Supertrevlig och avslappnad stämning. Kändes mycket mer som ett samtal än intervjuer. Bra personkemi i studion och det handlade väl om gästerna; bra kombo av gäster. Har absolut inga klagomål.

  SvaraRadera
 10. Ett litet tillägg kom jag på... Såg att en del klagar på att det är för många i studion och att det blir för snackigt. Jag tycker det är trevligt, personligt, roligt och bra när dom pratar lite i mun på varandra. Känns inte så tråkigt seriöst uppstyrt. Gillar Ann och Markus med för den delen, tycker inte det blir för många i studion! Det är gött när det är mer spontant, som att du kommer in, drar ner byxorna och visar din tatuering.

  SvaraRadera
 11. Roligt!
  Håller med Undrar, skippa ras-specen över huvudtaget.
  Mer chockande att Calle drar ner byxorna än sexdansen. Chockande!
  Dåligt av Ann att inte veta att det är Robert Redford, inte Paul Newman!
  Inte bra när du ger producenten direktiv typ "kan vi stänga av musiken" upprepade gånger.
  Irritation på Ann uppenbar.
  Lars Ohly - het!
  God helg!

  SvaraRadera
 12. skit bra avsnitt, tittar på det varje fredag! men varför är ann med? hon har bara utdragna svar och frågor och svamlar hela tiden så man fattar inte riktigt vad hon pratar om och har alltid mat i munnen när hon pratar och pratar i mun på alex hela tiden.
  tack hej.

  SvaraRadera
 13. Roligaste avsnittet hittills! Gillar den lättsamma stämningen som saknades i förra avsnittet.

  SvaraRadera
 14. Jättebra med Ohly! Bästa avsnittet den här säsongen :)
  Saknar Markus.
  Klarar inte av Ann. Skön tjej, vill festa med henne, men som panelmedlem i Schulman show... NEJ det går inte. Hon passar nog bättre nånstans där hon själv får stå i centrum.
  Mer Adam Alsing! Ta in honom som panelmedlem :D

  SvaraRadera