måndag 21 februari 2011

Vardag

Det är måndag. Och vardag. Igen. Min FRU står i badrummet och gör sig i ordning. Vi ska till jobbet båda två. Jag kör henne. Big Brother ikväll klockan 22. Hon kommer kanske redan ha somnat då. Hon somnar tidigt nu igen. Men så är det heller inte så lång tid kvar innan vår dotter kommer. Hon måste sova så mycket det bara går.

Ingen bröllopsresa nu. Vi lägger krutet på sommaren istället. Vi behöver inga kickar just nu. Det är så det känns. Den största lyxen är att vara hemma. Ha middagar hemma. Vardag.

Och man får tid att tänka på de meningslösa sakerna igen. Som Gadaffi. Varför stavar han så? Han ska ju vara Khadaffi. Låter ballare. Gadaffi...

Nu är min FRU klar, hör jag. Måste gå och torka henne.

Närå.

3 kommentarer:

 1. Hej Calle.

  Jag gratulerar till att du har fått din Anitha Schulman!


  http://www.hjart-lungfonden.se/kampanj-barnhjartan-2011/?heartid=1589

  Jag vore glad om just DU VILL sänka 30 kronor till Hjärt och lungfonden.

  SMSA : BARNHJÄRTA 1589 ROSORNA TILL 72901


  Jag började idag och siktar på att samla in så mycket som möjligt på en vecka och vore glad om ni vill hjälpa till och det går avkortat till barnen med hjärtafel.


  /Camilla

  SvaraRadera
 2. Din vackra FRU, underbart! Grattis!

  SvaraRadera
 3. HAN personligen stavar inte så, eftersom att hans namn är arabiskt och skrivet med arabiska bokstäver, t.ex. usama bin ladin valde vi att skriva i sverige medan han i usa heter Osama bin Laden. Alla tidiningar har valt olika stavningar, SVD gadaffi för att det är närmare rätt uttal, medan vissa andra valt andra för att det är närmare korrekt stavning.

  SvaraRadera