söndag 13 februari 2011

MellonLäser om Melodifestivalen. Såg ni den igår? Jag tyckte väl inte heller att det var alldeles lysande underhållning. Men det Aftonbladet gör oftare och oftare är desto märkligare. De bygger hela artiklar på vilket hat som rasar ned över hela produktionen. Och då handlar det inte direkt om regelrätta sifo-undersökningar, direkt. Nej. Det handlar om troll. Hela vinklar och uppslag byggs nämligen på vad som skrivs på forum. Där alla gör sitt bästa för att överträffa varandra i hat.

Bara de allra mest hatiska kommentarerna citeras, såklart. Och om man läser Aftonbladet kan man lätt tro att hela befolkningen håller på att gå upp i limningen av sitt hat mot melodifestivalen. Fast det egentligen bara rör sig om en handfull troll som skrivit ännu några kommentarer.

Kom igen. Jag tror att det svenska folket har bättre saker att göra än att hata melodifestivalen. Som Thomas Hall sa - vi var tre miljoner förra lördagen och säkert tre miljoner också igår. Så dåligt är det inte.

Dåligt, Aftonbladet.

4 kommentarer:

 1. Vad är Melodifestivalen?
  Det har i princip alltid varit ett stort skämt. Det sista det handlar om är musik eftersom det inte går att höra skillnad på eurotrash dängorna som har samma själlösa jargong år efter år.

  Pinsamt att det är en stor MUSIK-tävling. Det handlar bara om egon klädda i glitter och bör inte tas som något mer eller något mindre.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det är tragiskt att ett så stort program som Melodifestivalen (som säkert har en enorm budget) snott idén till Marie Serneholts rappsketch från Saturday Night Live.

  Läs: http://kulisserna.blogspot.com/2011/02/angaende-marie-serneholts-tuffa-sketch.html

  Vad tycker du Calle?

  SvaraRadera
 3. En känga till Aftonbladet i dag/går! :)

  Jag tycker Melodifestivalen är grym i år, dumsnutarna är skitroliga och det är roligt att Rikard och Marie gör bra parodier!

  SvaraRadera
 4. Äh, det har väl alltid varit Aftonbladets affärsidé...

  SvaraRadera