lördag 12 februari 2011

Hon väcker mig

Anitha... Hon är lite som Charlie. Har ni läst när Alex beskriver hur Charlie väcker honom? Jag upplever ungefär samma sak varje helg.

I morse vaknade Anitha vid sju. Hon vet att jag borde få sova lite längre. Så hon gick upp ensam. Vis av mitt grymtande tidigare helger. Pulade med sitt. Och jag lyckades somna om. Hon klarade att vara ensam uppe i en och en halv timme. Sen blev det för tråkigt för henne. Hon hade ingen att prata med. Inget att göra. Hon väckte mig. Sa att hon hade tråkigt. Jag frågade henne vad klockan var. "Den är halv tio ju! Jag har varit vaken jättelänge ensam nu."

Jag gick upp. Och såg att klockan var halv nio. Hon ljög för mig. Väldigt kortsiktigt av henne. Men ändå väldigt vackert. Att hon vill att jag ska vara vaken. Det är ju en komplimang.

4 kommentarer:

  1. Min tjej har precis gjort likadant, trots att en annan var uppe hela halva natten och såg Foppas comeback. Nu hade hon tråkigt så då var det dags för mig att vakna... Sover räv med schulmania under täcket istället! Ha!

    SvaraRadera
  2. Det är ju bra att hon förbereder dig för när bebis kommer också för ni karlar brukar inte ha lika lätt att hantera lite sömn.

    SvaraRadera
  3. Äh! Strunta i Anitha och gift dig med mig istället!

    SvaraRadera