fredag 25 februari 2011

Jag fick presenter!Jag har världens bästa fru. Nyss kom hon förbi mitt jobb med presenter. Utan anledning. Mörkblå skjorta och färgglatt skärp från Nitty Gritty. Och ett nytt doftljus från Byredo.

Hon är det finaste jag vet. Ingen är så snäll som hon.

7 kommentarer:

 1. Skärpet ger mig myskänsla i magen! Känns som ett minne i barndomen jag har glömt, men förnimmelsen finns kvar. Underbart, vilken pärla hon är!

  SvaraRadera
 2. Och så verkar hon väldigt intelligent också. Kanske smartast av er alla:)

  SvaraRadera
 3. Hoppas hon är renrakad och "fräsch",


  Hon verkar ju helt klart vara en sån där ideltjej.

  SvaraRadera
 4. Käre Calle! Jag har inte läst din eller Alexs bloggar på evigheter, trodde att ni hade lagt av för alltid. Men så klickar jag runt på internet och hittar till dig igen! Och så sanslöst glad jag blev när jag förstod att du och Anitha har gift er och och väntar tillökning. Det gjorde mig sådär innerligt glad, trots att jag inte känner dig gläds jag med dig enormt. Jag önskar dig och Anitha all lycka i världen, ni är så otroligt fina ihop och jag är glad för er skull!

  SvaraRadera
 5. nu får du fan UPPDATERA

  SvaraRadera
 6. Du har det allt bra du! ;^ En annan klagar inte, min blivande hustru gör bl.a. de bästa matlådorna i världen!

  SvaraRadera
 7. Drömde om dig igår natt, vi hånglade och du sa att jag skulle skriva i din blogg så vi kunde ses igen så nu skriver jag, haha!

  Om din och din frus kärlek skulle dö ut så kommer jag sluta tro på kärleken, det ni har låter ju helt underbart, den som ändå..

  SvaraRadera