måndag 14 februari 2011

Jösses

 1. Här är en fullkomligt autentisk cut and paste från Facebook som jag fick mejlad från min fina vän Martin. Jag vet inte... Vad säger ni? Agneta Sjödin! BB-Peter!

Jag sitter med hakan på tangentbordet.Peter skriver till Agneta:
Tack för att du vågat utforska världen och mött livet min älskling. Tack för att du fortsatt framåt med öppet hjärta, öppna sinnen och öppna ögon. Om jag hade vetat att det var hit jag var på väg, hade jag skyndat för att lära mig allt det jag uppenbarligen behövt lära mig för att möta dig. Jag älskar att det är så! Jag känner tacksamhet och nyfikenhet inför allt som är å kommer att bli vi. Come what may, jag älskar dig ♥

Agneta kommenterar:
Älskade! Dina ord hittar som alltid vägen rakt in i mitt hjärta. Du berör allt som är jag och jag tar tacksamt emot allt som är du. allt underbart, vackert och speciellt som är du. Du är min läromästare i att vara här och nu :) Jag är din! Jag älskar dig! ♥

Agneta skriver på Peters wall:
Min älskade! Vilken tacksamhet jag känner över att få vara din kvinna. Allt det vackra du så villkorslöst ger, berör mig på alla plan. Du fångar upp mig i alla sinnesstämningar och leder mig varsamt till – det som är vi här och nu – varenda gång. Jag har funnit en stor kärlek och en läromästare i dig. I dig och i det som är vi, har funnit det jag så länge sökt! Älskar dig! Din.

Peter kommenterar:
tillsammans älskling så tar vi oss dit vi ska, tillsammans som ett vi och var å en för sig på vår personliga resa i vår egna utveckling. i nuet och i livet. Du är kvinna att älska, en vän att förlita sig på och en människa att beundra och inspireras av. En dag i taget, ett liv i sänder! längtar till sen love! Kyss å TACK

30 kommentarer:

 1. Nästan mer pinsamt än när han pissade ner golv och väska i Big Brother.

  SvaraRadera
 2. Det känns lite privat...

  SvaraRadera
 3. HAHAHAHA jag dööööör

  SvaraRadera
 4. Det här finns ju på Alex blogg oxå.....

  SvaraRadera
 5. Vadå det kan ju inte vara dom?

  SvaraRadera
 6. Tycker det känns lite..... flummigt.... Eller så förstår jag det kanske bara inte...

  SvaraRadera
 7. Jag känner mig spyfärdig ...............

  SvaraRadera
 8. Men lägg av med att håna andras sätt att uttrycka sin kärlek på.De skadar ingen!
  Tycker det är dåligt omdöme av dig och alex att offentligt håna andras kärlek sådär.det finns bättre och viktigare saker att fokusera på.

  SvaraRadera
 9. Fast jag tycker i alla fall att det är helt underbart. Oavsett om det är Agneta Sjödin & BB-Peter eller grannarna eller min bästa vän och hans älskade - det är ju kärlek för fan! och jag gillar kärlek!

  SvaraRadera
 10. Varför skriver de detta så att andra kan läsa? Pinsamt. Privat ska hållas privat. /Bella

  SvaraRadera
 11. Dom två är fan inte kloka i huvet på riktigt. Nåt måste va fel. Sent i januari läste jag i klick eller nån sån tidning att dom funnit varann, det va riktig kärlek och bla bla bla. Va?!?! Riktig kärlek?!? "vi har varit ett par sen början av året" du vet fan inte om de är riktig kärlek så snabbt. Eller vissa kanske vet, men fan inte Agneta som hittar den rätte en gång i kvartalet. Och på riktigt dessutom. Så detta är bara äckligt att läsa, kommer snart stå samma på nån annans wall

  SvaraRadera
 12. Finns bara en sak som skulle vara mer pinsam: att de skrev det i en bok och gav ut det och sedan gav den en jättelång pretto-titel...

  SvaraRadera
 13. Kärlek kan man inte få för mycket av i den här världen.

  SvaraRadera
 14. Han ar en diktare.

  SvaraRadera
 15. Sen loggade han ut och gick och pissade i en väska.

  SvaraRadera
 16. Haha, det är så charmigt men samtidigt så klyschigt och äckligt. Framför allt känns det inte riktigt äkta. Pratar de sådär med varandra till vardags också? Det vore ju läskigt på riktigt. Och varför skriva sådär på facebook? Nu får vi ju i och för sig alla njuta av deras kärleksord vilket gav mig ett gott skratt.

  SvaraRadera
 17. oj var det femtioelfte killen för agneta?! eller hur var det nu dom gifter sig säkert till sommarn och skiljer sig lago, till jul blääääää och suck för henne

  SvaraRadera
 18. Facerape. Det måste vara facerape. Måste.

  SvaraRadera
 19. åh fy fan jag har för i helvete sju skämskuddar i ansiktet. vilken smörja. säger jag kanske bara för att jag är singel på alla hjärtans dag, men det var lite otäckt faktiskt.

  hoppas dock som tjommen ovanför att det är facerape

  SvaraRadera
 20. Hej Calle, såg dig på stan i dag. Telefonen mot kinden. Du såg snäll ut!

  Kram från en trogen läsare som inte kommenterar så ofta....

  SvaraRadera
 21. Calle. Dina texter gör mig glad!
  Du är lite skruvad, men det är okej, för jag är likadan. Håller inte precis med dig vad du skriver men det är också okej. Den enda som betyder något är att du får mig att tänka ur nya perspektiv. Det är det sannerligen inte många som kan.

  SvaraRadera
 22. Jag tycker "läromästare" är mest intressant. Shit vad det känns "Sagan om ringen" över det uttrycket. Du är skyldig mig ett tangentbord nu, för min haka var hårdare än tangenterna.

  SvaraRadera
 23. skojar de är det genialiskt, är de allvarliga är d allvarligt...

  SvaraRadera
 24. Det är skönt att du och Anihta inte håller på och lägger ut kärleksförklaringar i era bloggar, tycker jag.

  SvaraRadera
 25. Efter ett daligt avslut på Alla hjärtans dag-middagen så kunde jag och min karl återförenas i ett skratt efter att jag högt läste upp detta inägg! Tack för det Calle och de är fasen inte kloka.
  Jag o min kille sedan 5 år önskar dom lycka till och ger dom max o,5 år- Agneta är ju ingen högoddsare gällande förhållanden direkt...
  Come what may!?

  SvaraRadera
 26. Herre Gud! Varför ska folk skriva uppenbart privata meddelanden till varandra i ex loggen där andra kan se. Vad är fel med att skicka ett mail?
  Facebook är mycket praktiskt men även väldigt tröttsamt! Är människor inte måna om att ha ett privatliv?

  SvaraRadera
 27. Hoppas de kommer ha en menage a trois med dvärgarna från fortet. Eller med han Bengan som tränade handbollslandslaget.

  Han och Agneta pratar likadant.

  SvaraRadera
 28. Jävla flummare.

  SvaraRadera