onsdag 23 september 2009

Bra nu!


Det här är en bra dag. Tre glada nyheter hittills. Varav en MYCKET glad. Jag har blivit schulmanized igen. Jävla skönt det.

Och ikväll ska jag på Gant-fest. Och så ska jag skåla med Gynning där hon släpper sin bok. Men så fick jag just höra att det bvar nästa vecka och det var ju FAN! Men det sänker inte mig. För imorgon ska jag äta middag på den alldeles magiska restaurangen Frantzen-Lindeberg i Gamla Stan. Gamla Stan...

Gamla Stan. Det är som att någon bara lagt till ordet "gamla" framför stan. Som gamla cykeln. Gamla trasan. "Äsch, den där gamla stan." eller "det är väl inget särskilt med den där gamla stan".

Bra dag! Hur är er?

11 kommentarer:

 1. Härlig! En lönespec trillar ner i lådan och berättar för mig att jag kommer få ovanligt mycket pengar. Och om en vecka är jag på en medelhavsö. Och ikväll kanske jag firar det hela med en öl med en kär vän som är på besök.

  SvaraRadera
 2. Då får du stå på Undici och vänta en vecka på att hon dyker upp...

  SvaraRadera
 3. Frantzen/Lindberg är den bästa matupplevelsen någonsin enligt mig. Är grymt avis. Själv skall jag kolla "Flickan som lekte med elden" ikväll.

  SvaraRadera
 4. Bästa rest i stan!!! F/L alltså. WOW säger jag bara!! Lucky du!

  SvaraRadera
 5. min dag består av tentaplugg och en rinannde näsa. Skönt att svinis slår till precis när man måste vara som mest skärpt!

  SvaraRadera
 6. Jag slutar jobba om en halvtimme och sen vet jag inte vad fan som händer. Kanske drar förbi solarieöarna, kanske möter en polare, kanske överraskar min flickvän. Kanske alla 3, vem vet?

  SvaraRadera
 7. Du sprider glädje idag Calle, det gör du! Jag har blitt lika glad varje gång jag läst din blogg idag! :P

  SvaraRadera
 8. vad innebär schulamized, calle?

  SvaraRadera
 9. Det här kanske inte är så himla kul för dig... då du inte känner någon av oss fem som dansar i Chippendales videon... MEN! När jag såg din fräcka banner med bar bringa och inklippt skalle, så kunde jag inte låta bli att tro att du skulle kunna ha glädje och i alla fall kunna relatera till denna video (http://www.lisalove.se/?p=1247). Checka om du har tid över!

  SvaraRadera
 10. Idag åkte jag lognboard för första gången och stukade foten, rejält. Trodde den var bruten, men inga skelettskador hade uppstått. Nu väntar x antal dagar med kryckor som kostade 100kr att hyra (!) från vårdcentralen. Sen kostade ju besöket 140kr också, ja just det, taxikostnaderna blev drygt 300kr. Det är dyrt att göra illa sig. Inget jag rekommenderar.

  Men jag mår bra. Tackar även min kära vännina som hjälpte mig!

  SvaraRadera
 11. Den är så där. Splittrad. Mitt hopp om människans godhet fick sig ännu en törn idag:

  villhittaminpappa.blogspot.com

  SvaraRadera