måndag 21 september 2009

Kärlek med Calle

Är himla glad att du börjat med det här igen, och framförallt att alla får vara med. Var lite bitter förra gången när bara killar fick skriva in, men hur som helst är jag glad nu!
Till problemet (som säkerligen kommer låta väldigt tonårsaktigt och faktiskt är tonårsaktigt men lika jobbigt för det):
Går en kille i min klass som jag har fått upp ögonen för. Vi pratar en del men ingenting har hänt. Idag fick jag veta att en kompis också gillar honom, trots att hon aldrig någonsin pratat med honom.
Hur ska jag göra? Ska jag vara lojal och ge upp försöket på honom för hennes skull eller ska jag fortsätta, för nu tror jag att jag fått in en fot.

Tacksam för svar, och tack för att din blogg existerar!
(skulle vara glad om du inte la ut min mail eller mitt namn för han läser din blogg)

Hej!
Jag läste ditt mejl och så tog jag en Mozartkula, som jag tycker så mycket om. Funderade på en lösning. Det är väl klart att det är lika villkor för er båda. Varför skulle inte hon vara lojal också mot dig om det nu är så viktigt?

Jag minns när jag själv gick i skolan att det hände liknande saker. Man paxade till höger och vänster. Sånt där har jag alltid struntat i. Stal paxade tjejer till höger och vänster. Man vad fan. Det är väl de som bestämmer?

Jag tror att om din kompis är en riktig kompis så kommer hon inte ta illa upp om du kör ditt race och låter killen välja vem han vill. Skönt läge han har förresten!

Calle


4 kommentarer:

 1. snälla, snälla calle, säg att du tittar på färjan 3. partykungen var just med

  SvaraRadera
 2. Va lika dan som du när jag va liten, skulle hjälpa allt och alla med deras "kärleksliv", dock när jag skulle skämta och säga att jag var deras personliga psykolog (inte rätt ord men jag tyckte det när jag var typ 12)så råkade jag säga psykopat istället, så jag har gått omkring och vart mina vänners personliga psykopat sen dess, kulkul värre ;)

  SvaraRadera
 3. när jag var liten var jag rädd att säga "hjärta" för jag tyckte det var ett tecken på svaghet.
  det ni, det är en hardcore ungjävel.
  (tragiskt, men hardcore)

  SvaraRadera