måndag 14 september 2009

Morgonens första tanke

Mehdi Ghezali! Tillbaka till Guantanamo med dig. Avskyr när människor låtsas stå för något till hundra procent, och sen nekar till allt när de blir anklagade.

16 kommentarer:

 1. Håller helt med, han kan bo med sina likasinnade på Guantanamo... Ha d gott Calle!

  SvaraRadera
 2. Han kan ta hela sin familj med sig.

  SvaraRadera
 3. Tack, Calle! Jag blir skrämd över mina landsmäns inställning att alla som satt fängslade på Guantanamobasen var oskyldiga offerlamm för den amerikanska paranojjan. Ingen rök utan eld.
  Dessutom förväntar jag mig att svenska staten inte lyfter ett enda litet finger för att hjälpa dem.

  SvaraRadera
 4. Helt riktigt, den javeln skulle man skicka tillbaks med en gang. Han tillfor ju inte vart land ett skit, plats for hederliga invandrare istallet!!

  SvaraRadera
 5. Jag är beredd att hålla med, hoppas nu bara att staten kan stå emot den mediala pressen och låta andra handskas med idioten..
  Häls. Millan
  http://larssonsresidence.blogg.se/

  SvaraRadera
 6. tycker vi dödar alla. våld löser allt.

  SvaraRadera
 7. vad har ni för fel alla som skriver här. Självklart om Mehdi Ghezali gjort något fel ska han få sitt straff, men efter något som vi kallar för "rättegång" som är en av grunderna i vårat demokratiska samhälle. Det är inte okej att hålla folk flera år utan att de faktiskt blir dömda (eller friade). Det är inte heller okej med tortyr, vilket praktiseras flitigt på guantanamo. Blir skrämd av de här kommentarerna.

  SvaraRadera
 8. Maria: Slappna av, såna extremister kan nog kanske behöva lite tortyr för att sluta med tramset och komma till insikt.

  ELEKTRISKA STOLEN???

  SvaraRadera
 9. Jag vill veta hur det går med din träning Calle? Gillade bilden på dig i dina snabba jogging tights! Bloggen gör mina tråkiga dagar på jobbet lite roligare. Med vänlig hälsning Malin

  SvaraRadera
 10. Tänk vad pengar det där aset kostat Sverige. Alla UD-tjänstemän som byråkratat upp fantasisummor, och sen det där flygplanet de hämtade aset i också.

  SvaraRadera
 11. Haha ja det är ju så många på Guantanamo som verkligen är terrorister, dom får ju en ärlig rättegång och blir sedan dömda med övertygande bevisning. Guantanamo är förvånande likt Auschwitz på vissa sätt..

  SvaraRadera
 12. bra! fortsätt spä på hatet!
  för man är ju skyldig till motsatsen bevisats!

  idiot!

  SvaraRadera
 13. Jag håller med, den typen av människor föraktar jag. Han lurar alla runt omkring sig, fast ingen fattar det.

  SvaraRadera
 14. Vad exakt vet du om vad Mehdi Ghezali står för? Terrorist eller inte: på Guantanamo sitter folk fängslade i åratal utan rättegång, vilket man naturligtvis inte kan stödja om man förespråkar demokrati. Eller vad tycker du, Calle?

  SvaraRadera
 15. Hans hungerstrejkande farsa lär ju känna sig rätt rövknullad nu...

  SvaraRadera
 16. Mehdi Gehzali är ett jävla kräk. Landsförrädare, terroristkramare och dessutom så hjälper han till att dra alla andra muslimer och invandrare här i smutsen. Det blir ju tyvärr en sidoeffekt som drabbar oskyldiga, det finns få som hatar Mehdi så mycket som mina sekulära muslimska vänner.

  Låt honom ruttna där han sitter.

  SvaraRadera