tisdag 22 september 2009

Min kärlekDet fina med att vara jag är att vad som än händer så har jag världens bästa tjej. Anitha är det bästa som har hänt mig. Hon är verkligen det. Det är så svårt att säga vissa saker med andra ord.

Vi är så lika, jag och hon. Vi skrattar åt samma saker och vi blir arga på samma saker. Vi har samma erfarenhet och vi har lärt oss samma läxor i våra tidigare liv. Vi förstår varandra utan att prata. Ibland känns det som att vi har varit ett par i femtio år. För det finns ingen friktion!

Och Anitha är väldigt smart också. Jag har aldrig träffat en smartare tjej än Anitha. Hon är uppfinnare också! Hon kommer göra oss rika.

Och hon hjälper mig när jag behöver idéer och nu känner jag att jag upprepar en massa ord som alla egentligen går ut på samma sak:

Anitha. Jag älskar dig så oerhört mycket. Det är den understa raden i allt som är jag. Och med dig kan jag aldrig förlora.

26 kommentarer:

 1. Alex har pappablogg..och du har Anithablogg.

  SvaraRadera
 2. Underbart skrivet.

  http://nichlasniemisto.blogspot.com/

  SvaraRadera
 3. Ja men det var väl ett jävla tjat. Ja ja du älskar henne jättemycket, vi har förstått det nu. Vem är det du försöker övertyga egentligen?

  SvaraRadera
 4. Åh, jag får så många minnen från den tid jag dejtade min blivande man. Jag vet precis hur det är när det känns helt rätt och hur lätt det är att skriva sådana där meddelanden som man menar med heeela kroppen.

  Jag tror på er! Och nu ska jag leta i mina lådor och läsa alla de kärleksbrev han skrev till mig då.

  SvaraRadera
 5. Bla bla bla bla.. kan du sluta skriva om hur bra Anitha är vart femte blogg inlägg. Du är nykär we get it. Det ger inte direkt plus poäng till blogg awards att skriva om samma sak hela tiden (mer eller mindre). Nej jag är inte en bitter singel. Jag är i ett tryggt förhållande själv om du undrar :)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker i alla fall att det är härligt när du skriver om Anitha. Det får mig att tänka på att jag också har det så himla bra.

  SvaraRadera
 7. Varför har hon mustasch på bilden?

  SvaraRadera
 8. Skriv hur ofta du vill att du älskar henne. Mer kärlek åt folket.

  SvaraRadera
 9. men vad fan är människors problem? om du vill skriva om din kärlek, ska du inte få göra det då?
  klaga kan man göra på väsentligt istället, om man nu känner att man måste klaga.

  er kärlek inspirerar mig och jag blir sjukt glad av att läsa om den.

  skriv vad fan du vill och dom som inte gillar det kan ju sluta läsa kanske?!

  stick!

  SvaraRadera
 10. Anita är så lik din f.d. svägerska Katrin .....................

  SvaraRadera
 11. Jag säger som George Costanza. Har man inget illa att säga om sin partner så ska man hålla käften.

  SvaraRadera
 12. Skriv om Anitha - de inläggen är mycket bättre än när Alex tjatar om Amanda och Charlie. Dina är alltid lite olika och bra skrivna.
  Jag gillar Calle - jag gillar Calle med Anitha mer.

  SvaraRadera
 13. Jag funderar mest över bilden. har anitha en ditritad mustach?

  SvaraRadera
 14. Men att du alltid ska göra precis samma grejer som din storebror hela tiden... När han har skrivit en vacker och utmålande kommentar om sin kvinna så vill du förstås göra likadant. Bara det att du inte alls har samma ordförråd och förmåga som honom.

  SvaraRadera
 15. Snälla skjut mig innan jag behöver läsa mer puttinutt.

  SvaraRadera
 16. Är ju jättetrevligt men du är nykär och det är inte ett normaltillstånd. Kan liknas vid ett rus. Du kommer landa så småningom.

  SvaraRadera
 17. Inget kan vara finare än en kärleksförklaring! Man blir rörd och varm i hjärtat och kommer ihåg hur det var en gång.

  SvaraRadera
 18. bruden ser snygg ut i mustasch. need I say more?

  SvaraRadera
 19. Det är ju verklgien hon! Hon på ICAs Tacopåsar!

  SvaraRadera
 20. Yadi yadi, ni är fortf bara nyförälskade. Låt mig få vara en fluga på er vägg när ni varit ihop 13 år och har tre fyra barn...

  SvaraRadera
 21. Alla människor som stör sig på att du skriver om dig och Anitha är avundsjuka jävlar - får lust att lägga en riktig jävla brakskit på deras huvuden:)
  Det är underbart, NI är underbara! Fortsätt skriv så länge du känner för det, man blir så lycklig&glad för eran skull av att läsa om det!:)

  SvaraRadera
 22. Åh, vad gulligt! :D Blir tårögd av att läsa dethär, så cheesy är jag...

  SvaraRadera
 23. Åh jag är så glad för din skulle Calle!
  Både du och Alex verkar ha hittat rätt i livet, jag har lovat mig själv att inte gå in i fler halvmesyrförhållanden där man bara gillar varandra. Jag vill bli tokgalenkärhoppaisoffanalatomcruising! Du verkar vara där.
  Grattis!

  SvaraRadera
 24. jag skulle kunna läsa 20 sådana här blogginlägg i rad! krydda m bilder på när hon sover eller när ni kysser varann. Är det bara jag som är helt svältfödd på kärlek och äter dina ord istället för alldels för mycket glass?

  SvaraRadera
 25. Väldigt bra uttryck det där, att det inte finns någon friktion! :)

  SvaraRadera