tisdag 22 september 2009

Tråkigaste kontoret!

Fick in ganska många bidrag i tävlingen om vem som har tråkigast kontor. Här är några av de tråkigare.
Den här bilden skickade faktiskt Polis-Jonas in. Men så ringde han omedelbart efter och sa: "Ta inte med min bild!" Jag frågade varför. Då berättade han att det sitter en massa bilder på brottslingar där till höger i bild. "Riktiga busar är de" sa han. Så jag tog maskerade. Med bokstäver härsan tvärsan. Känns som jag är en kryptör.
Men vinnaren är:


Stefan Määttää sitter varje dag vid det där bordet. Blir alldeles kall i kroppen när jag ser det.

En stock med Onyx kommer på posten!

18 kommentarer:

 1. okej.
  detdär är bara.. förödande.
  verkligen. jag tappar allt hopp inför framtiden.

  SvaraRadera
 2. är det just det han gör alltså, sitter, det finns ju inte tillstymmelse till bevis för att han jobbar i alla fall :)

  SvaraRadera
 3. Nej då tycker jag allt att det kontoret med en snusdosa på bordet var tråkigast! blir helt deprimerad när jag ser det.

  SvaraRadera
 4. Tråkigt att du missade att maska Bebben längst upp i mitten. Han blir nog inte så jäkla glad - å andra sidan frekventerar han inte internet särskilt ofta :-)

  SvaraRadera
 5. Calle!
  Kanske inte hela världen och ingen vill väl lägga energi på det, men det går att få fram bildens orginal av den "krypterade" bilden du lade upp - enbart med hjälp av den krypterade och dess länk. True shit..

  SvaraRadera
 6. Tja, har läst din blogg i flera år och blev glad när du fortsatte att skriva trots att sajten lades ner. Vet inte varför jag inte har kommenterat förut, men tänkte att jag i dag skulle göra det och tala om att din blogg fyller en viktig funktion där ute.
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 7. Pah, bara flotta lyxkontor som har fönster...

  Jag sitter med 6 andra killar i ett fönsterlöst betongrum i San Fernando valley. Om jag hade ett fönster skulle jag ha utsikt mot en dammig parkeringsplats och ännu en fönsterlös betongvägg. Skulle gärna skicka en bild, men min kamera börjar gråta varje gång jag försöker.

  SvaraRadera
 8. Haha, vilket jävla rövställe.

  SvaraRadera
 9. Ser ut som ett ställe att bli, just det, mentalsjuk på.

  SvaraRadera
 10. Gött att se hur många avundsjuka människor det finns. Människor som intalar sig att det är så mycket bättre med ett jobb där man jobbar utomhus. Detta för att glämma bort hur mycket mindre pengar de tjänar eller kommer tjäna genom livet!

  SvaraRadera
 11. Nej nje. Den vinnande bilden ser ut att vara ett ganska flott kontor. Det är spegeldörrar och ett fönster precis bredvid skrivbordet. Jag skulle helt klart ha valt den där The Office inspirerade miljön. Usch

  SvaraRadera
 12. Så infantilt på nått sätt när skrivbordet rundar kroppen… inte värdigt en vuxen man.

  SvaraRadera
 13. Hopplösa bilder. Men kontor är gjorda för att se fruktansvärt tråkiga ut. Jag ser det som att de som har kontor kan förändra det till något personligt och färgande, men gör för allt i världen inte något. Det bara är. Kanske dessa människor trivs med att ha en sådan här steril och ångest framkallande miljö omkring sig.

  SvaraRadera
 14. Usch så tragiskt :(
  Själv är jag ytterst lyckligt lottad vad det gäller arbetsmiljö (iallafall)... då jag jobbar som innesäljare med att SÄLJA just kontorsmöbler & sitter i ett nybyggt Inredningshus (nära din hemvist Calle) med det senaste i kontorsväg...

  /Jenny

  SvaraRadera
 15. Äsch,jag tycker det säger en del om dom som jobbar där.Varför inte fixa det så trevligt det går, med lite fina bilder,tavlor,grejer och blommor istället för att sitta där och lida ännmer ?

  SvaraRadera
 16. Hej Calle!
  Kul idé med kontoren. Jag vaktar min hundvalp och han är skitjobbig så jag pluggar sittande på golvet brevid hundeländet med datorn på stolen (så hunden inte når den) och får jävligt ont i häcken, ryggen och nacken. Men det är ju inget kontor iof.. Hursomhelst, ville bara fråga en sak, jag såg att du hade en bild inlagd på när du tar kaffe eller vad du nu gör, på bilden skymtar en tatuering (vänster arm?) då jag är tatueringsintresserad ville jag bara veta vad det står på tatueringen samt om du har fler än en. Ha det fint!

  SvaraRadera
 17. Det första kontoret var väl ändå värst?! Den sista har i alla fall en kollega att prata med då och då..

  SvaraRadera