tisdag 23 juni 2009

Gött skit. Jag är en go gäng.


Här är mitt nya rum. Kalt och fräscht. Det enda jag tog med mig var Nespresson. Och ett rensat huvud.

Jag sitter med fötterna på bordet här i mitt nya rum. Det får man göra om det står något med "creative" på ens visitkort.

Kanske ska börja röka gräs också. Behöver bara peka på kortet om någon skulle ha något emot det. Skrika "Tror du att SMS-roulette hittades på under påverkan av palsternackor, eller?"
Gå på promenader och säga att jag måste sortera i huvudet. Få vredesutbrott och hänvisa till mitt snille. Och peka på kortet.
När jag tog jobbet bad jag om att det skulle stå "Creative chef" på kortet. Kreativ kock. Det tyckte jag var roligt. Men de sa nej.

Är jävligt nöjd just nu. Har just kommit på en idé till Paf, som jag har jobbat med tidigare. Och nu ska jag hitta på en rackare till för en annan kund. Kan ju kanske fråga er - hur är det med Sanning&Kånka nuförtiden? Är nämligen lite sugen på att ta tillbaka den leken.

Eller finns det några andra lekar som är socialt jobbiga?

28 kommentarer:

 1. "Jag har aldrig" är jobbigare

  SvaraRadera
 2. Jag röstar också på "jag har aldrig".

  SvaraRadera
 3. jag har aldrig är rolig , men ryska posten är en nostalgi tripp

  SvaraRadera
 4. Ja gör du det Calle // Fille

  SvaraRadera
 5. trodde du avskydde "icke-skon" Converse

  SvaraRadera
 6. roligt att det går bra calle! :)

  SvaraRadera
 7. Jag har aldrig - med sprit.

  SvaraRadera
 8. Calle! Hur går det med dina tatueringar :):)?

  SvaraRadera
 9. Peter Andersson23 juni 2009 17:31

  Snurra flaskan, en klassiker. Jag vill även rekommendera en lek från tidigt i min studenttid. 100 minuter. 100 minuter går ut på att shota 4cl starköl i minuten i hundra minuter. Last man standing vinner. Tror även det finns ett datorprogram som håller reda på tiden åt en. Ett fylleslag i världsklass är garanterad (och kanske spritförgiftning).

  SvaraRadera
 10. Jag har aldrig. Utan tvekan.

  SvaraRadera
 11. Markus Klahr23 juni 2009 17:58

  "Jag har aldrig..." är ju kul också. I stil med sanning&kånka iofs. Vore ju förstås skoj att se Erik&Mackan hångla upp varrann. Eller Anders Timell och Alsing kanske.

  SvaraRadera
 12. Som någon nämde tidigare trodde jag inte att man skulle få se Calle Schulman i ett par Converse. :D

  SvaraRadera
 13. Efter en längre tids värdelöst bloggande är det kul att se dig vara tillbaks i sadeln igen. Sen kan Alex fortsätta skriva varianter i all oändlighet på de 6-7 standardmässiga inlägg han har på sin repertoar.

  /Anonym näthatare

  SvaraRadera
 14. Jag tycker snurra flaskan och ryska posten är skitkul, men helst ska man ju ha fått lite i sig så det kan spåra ur fritt.;D

  SvaraRadera
 15. Muffinsmidja23 juni 2009 18:36

  Ryska posten!

  SvaraRadera
 16. Jag har aldrig! speciellt om den leks med folk som är eller har varit tillsammans med varandra. Jag har lekt den när både min nuvarande pojkvän och mitt ex var med. Usch fy. Alltså, jag röstar på jag har då aldrig - couple edition

  SvaraRadera
 17. "Jag har aldrig" är så 2005! Ta tillbaka "Sanning o kånka", den tål att dammas av efter många år i skamvrån! Jag vill även ha tillbaka blåsningen! Du o Alex blåser svenska kända och semikända personer med lite edge! Ett given hit! Kram på din sötnos!

  SvaraRadera
 18. Ser att du sportar skjortor rätt hårt, vilket jag gör tummen upp för. Men jag brukar svettas ganska påtagligt när skjortan är på under sommaren. Har du något knep?

  Undrar också om det är OK att köra skjorta+sneakers? Ser att du kör converse. Funkar detta?

  SvaraRadera
 19. Twister kan vara lite, hmmm, spänt.

  SvaraRadera
 20. SNURRA FLASKAN!!! Det är gött! Räker däremot!

  SvaraRadera
 21. Åh vad jag gillar dig bättre här än på tusen apor. Du är verkligen mer avslappnad här, är du inte? Du är så rar på nåt sätt / 37 år gift och förmdligen gumsjuk

  SvaraRadera
 22. Jag har aldrig...-leken!

  SvaraRadera
 23. jag tycker att det där tramset med "GUL BIL!!!" sen slå någon annan hårt på armen är väldigt jobbigt. visst är det?

  SvaraRadera
 24. Som många andra sagt... "Jag har aldrig..." måste vara ett av de mest effektiva sätten att fåreda på och avslöja pinsamma och skandalösa saker :)

  SvaraRadera
 25. Jag tycker du bloggar bättre här och nu, känns som du fått tillbaka "det"!

  SvaraRadera
 26. 7 minutes in heaven. Visst kan det vara riktigt trevligt om man hamnar där med någon man tänder på men annars kan sju minuter kännas bra mycket längre än det egentligen är och det blir lagom obekvämt och spänt i den där garderoben. Typ Runar och Carola. Eller Blondinbella och Katrin, hehe. Sätt in en mörkerkamera så kan det hela bli ganska intressant...

  SvaraRadera