onsdag 24 juni 2009

Herregud!

Nä hörrni! Från det ena till det andra. Blev ju så JÄVLA deppigt här...

Vi kan väl prata lite om mode? Jag är långt mer modeintresserad än vad jag vill ge sken av. Inbillar mig att det är just så det ska vara. Om man är man. Eller pöjk.

Men om ni vill veta vad jag kommer ha på mig nästa år så får ni veta det HÄR. Jag letar och letar och granskar och granskar. Men hittar inte ett enda fel. Jag kommer köpa på mig varenda jävla plagg i den kollektionen. GANT. Det är så jävla mycket Calle Schulman.

17 kommentarer:

 1. måste bara säga; FAN VA GÖTT att du är tillbaka som gamla calle schulmania schulman. känns jävligt bra! du går nästan om alex med stormsteg :)

  SvaraRadera
 2. vill bara säga att om du ska älska gant måste du nog börja gilla segling.. sorry men ett plus ett blir två, puss på dig

  SvaraRadera
 3. Bästa bloggen jag har läst. Ta mig fan. Keep up the good work. /R.

  SvaraRadera
 4. en fin skjorta och kanske några tennisshorts till det..kommer nog bli en fin sommar trots allt. anmälde mig till donationsregistret precis. kändes bra.

  SvaraRadera
 5. Så förbannat kul läsning det här Calle! Du bloggar ju bättre än någonsin! Eller i alla fall sedan jag började följa din blogg vilket var i samband med 1000apors start. Ha det gött!

  //Sebastian(snubben som skickade er massa youtube-klipp om du minns)

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig nytändning du verkat ha fått! Gillade din blogg på 1000 apor men nu är jag nästan lite smått förälskad i den.
  Inspirerande att du vänder i motvind och gör någonting ÄNNU bättre.

  SvaraRadera
 7. Du anonyma som skrev att man måste börja gilla segling för att kunna älska Gant, denna uppmaning är till dig: FAR ÅT HELVETE. Fy faaan vad trött du måste vara som människa. Herregud.

  SvaraRadera
 8. Hmmm... GANT? Lite överklassnobberi men visst är det du. Även om du gillar mode kanske du ska chilla lite i bloggen gällande just det. Känslig fråga som väcker hatern i mig och andra uppenbarligen.

  SvaraRadera
 9. daniel Doppsko24 juni 2009 18:17

  Jag har en one of a kind Gant-klocka som jag kan byta mot något trevligt. Klockan är exakt i samma stil som kläderna. Du kan få en bild av mig om du vill. Ge mig din mailadress. sedan råkar jag veta att klockan är svensk-designad. Du får mer info om jag kan maila dig.

  SvaraRadera
 10. Jag har varit med och packat höstens och nästa vårs kollektioner ... De kommer passa sig fint :);)

  SvaraRadera
 11. Riktigt härligt, visste du att Gant från början är svenskt och det finns nog några svenska ägare kvar?

  SvaraRadera
 12. GILLART! hade jag haft en pojkvän hade jag tvingat honom att klä sig så där

  SvaraRadera
 13. Det ante mig. Det bor allt en liten fashionista i kroppen din. Jag gillar't! Är det sånt du och Dunberg brukar diskutera över ett glas rött eller två, låt säga tre... fyra? Max?!

  Jag finner förövrigt stor humor i de kverulanta kommentarerna. Det handlar ju trots allt bara om kläder.

  SvaraRadera
 14. Anonym 17:21 :
  Överklasssnobberi?

  Allvarligt. Gå och sänk dig i närmaste vattendrag, du din bleka, tråkiga janteröding.

  SvaraRadera
 15. Måste instämma i hyllningskören; bra energi i denna "nya" blogg!

  Dock måste jag ställa mig frågande till Gant. Visst, de kan lyckas med enstaka plagg då och då, men jag har problem med skjortorna. Är rätt smalt byggd själv och tyvärr har de ju en jäkligt bred passform. Utöver detta envisas de med att slänga på sin logo på plaggen.

  SvaraRadera