onsdag 24 juni 2009

Hå hå

Vill bara säga det, att jag är så glad för stämningen här på ursprungsbloggen. Den är härlig. Den gör mig varm. Vi är bra - ni och jag. Det känns lite som att alla haters är borta. Eller att de kanske har fattat att jag inte är så jävla hemsk.

Det är inte så att jag behöver hyllningar hela tiden. Men visst fan är det mycket trevligare och varmare och mer äkta och mer hjärta utan alla elaka påhopp till höger och vänster.

Finns det något jag kan hjälpa er med? Skulle älska att göra något betydelsefullt. För någon. Låter ju förmätet. Men skitsamma. Är öppen för allt.

36 kommentarer:

 1. Bjud mig på en öl, du bestämmer ställe!

  Skall vi säga runt 13.00?

  SvaraRadera
 2. Åk och bada med dig och sitt inte här, då blir jag glad!

  SvaraRadera
 3. ta en fika med mig 1/7. kommer till Storstan då från - bonnhålan. Visa mig ett hus, större än tre våningar. Låt mig se en äkta Cafe Latte. låt mig få andas in avgaser.
  Låt mig leva. Lite.

  SvaraRadera
 4. Rickard Andersson24 juni 2009 11:41

  Du får gärna hjälpa mig med ett dilemma. Har en båt som jag under de senaste 15 åren lagt mycket tid och pengar på. Det hela har utvecklats till en trevlig relation. Dock är det nu så att jag har fru och två barn och vi har köpt en större båt. Jag vill behålla den gamla till barnen (kan användas om sisådär 15 år) och min fru vill sälja den. Vad fan skall jag göra? Båtjäveln är besvärligt bunden till mig och efter att min fru lade ut den på blocket(!) har en mycket trevlig köpare legat på ganska hårt... Pengar är väl inte allt? Snälla C, behöver vägledning. MVH Rickard

  SvaraRadera
 5. Jag har rosbuskar som jag behöver flytta, jag måste gräva en ny rabatt för min lavendel, rensa ogräs och måla en lekstuga. Kom när du vill. Jag bor i Umeå!

  / Pernilla

  SvaraRadera
 6. Calle!

  Hjälp mig få min äventyrsroman utgiven. Boken tar plats i stockholms innerstad. En längre synopsis än så mäktar jag inte med. Den har fått en personlig refusering hos bonniers (och är det enda förlag jag skickat till), vilket de säger är jackpott för ngn som skickar in sin första bok. Men det känns som en liten tröst när den ändå inte går i tryck.

  Hjälper du mig? Eller ger tips?

  /Peter B

  SvaraRadera
 7. Lobba för organ- och vävnadsdonation! Vill minnas att du gjort det tidigare men det behövs kontinuerligt. Så kan vi mäta hur många som leds in från din blogg till vår webb för anmälan. Kanske kan bli en sommar-bloggbävning?

  Mer info hittar du på www.donationsradet.se

  /mvh Daniel

  SvaraRadera
 8. Allt jag ville ha var Rockbandtrummorna......

  Fan.

  SvaraRadera
 9. Hej Calle.

  Jag ska åka till New York nästa vecka. Kan du tipsa mig om några trevliga restauranger och barer som är värda ett besök?

  mvh Kalle

  SvaraRadera
 10. när man gör slut, är det bäst att inte höra av sig alls låtsas att den andra inte finns. eller ska man försöka bli vänner direkt? vi var bästa vänner, ska man bara kast bort allt som har varit och börja om?

  SvaraRadera
 11. Jag behöver en skjuts till Täby Centrum, från en annan del av täby. Har lovat farsan o köpa hem 5 kg revben tills han kommer hem ikväll.
  Och jag har varken bil eller körkort..

  SvaraRadera
 12. Tja!

  Funderade igår när jag tvättade bilen om Calle tvättat en bil någon gång? Skulle vilja se dig i en OKQ8 hall med tvättsvampen i högsta hugg och låta dig känna det manliga trycket av en högtryckstvätt.

  Fotoexkursion? (Vilket ord...)

  Thomas

  SvaraRadera
 13. Det är OK just nu men jag ska ha det i åtanke ;-)

  SvaraRadera
 14. Shit, du har bara snubbar som läser eller som kommenterar idag! Läge att jag kommer med lite kvinnlig fägring.

  Du kan ju alltid svara på lite kommentarer! det är en härlig gest och får oss säkreligen att känna oss lite uppskattade!

  www.rosyredscasa.blogspot.com

  SvaraRadera
 15. Fixa hundvakt under vecka 29, 20 och 31 åt mina 2 rackartyg till hundar (som är hanhundsilskna) med tillbehörande skjuts ut till hudvakten och tillbaka från hundvakten då jag inte har körkort. Skulle vara ljuvligt att få ha en liten paus ifrån dem och få besöka vänner utan att behöva räkna på antalet timmar jag är borta etc.

  SvaraRadera
 16. det jag behöver hjälp med är nog lite för stort för att du ska kunna hjälpa mig, men det är betydelsefullt. det är misär kan man säga.

  jag har just lämnat min kille. vi har två barn tillsammans och åtta år bakom oss. jag är sjukskriven för min sjukdom (är manodepressiv) men är nollad hos försäkringskassan och är nu hemlös och utan inkomst. har inget sparat och äger absolut ingenting. bor hos mamma och är tjugonio år. är högutbildad, social, smart, rolig och kvicktänkt och vill gärna starta eget inom illustration. inte just nu kanske. just nu skulle jag hellre hänga mig, men jag har inte råd med ett rep.

  vad fan ska jag göra?

  SvaraRadera
 17. Jag vill jättegärna komma in på en utbildning, men jag saknar visst behörighet.
  Jag är som klippt och skuren för utbildningen och vill att du precis som jag skickar ett mail till intagningsansvarig talar om för denne hur duktig och värdig jag är att få komma in.

  Hilfe?

  Och ja; din blogg är riktigt mysig nuförtiden utan alla haters

  SvaraRadera
 18. Markus Klahr24 juni 2009 12:47

  Jo, jag skulle ju behöva ett jobb. Det är inte lätt, inte.

  SvaraRadera
 19. Alltså jag undrar ibland lite hur killar tänker. Tänker de överhuvudtaget? Kan inte du skapa nåt slags lexikon över vad killar säger men egentligen menar. Mitt liv skulle bli så mycket enklare då. Tack!

  SvaraRadera
 20. du är allt bra du calle !:)

  SvaraRadera
 21. Kommer aldrig glömma när du snackade ner Swedbank på 1000apor. Du skrev att du var säker på att Swedbank skulle gå under. Du kände det på dig. Så oherhört inbicillt. Men det är glömt nu.
  Kul att se att du har en annan stuns i orden nu än innan.

  Jag önskar dig all lycka.
  /Ludvig

  SvaraRadera
 22. Du håller en sjukt bra kvalité på bloggen just nu!

  SvaraRadera
 23. En vän till mig ligger alltid i ekonomiskkris sedan ett dåligt val för många år sedan och pga sjukdomar osv. Jag skulle vilja göra något för henne men jag vet inte vad :) Egentligen är hon nog mest i behov av massage som hon inte har råd med. Hon kan inte resa för att hon kan bara lämna hemmet (pga feloperation) max 4 timmar/dag.
  Några idéer på hur man kan göra livet en gnutta roligare för henne?

  Ha en fortsatt underbar dag!
  /Jossan

  SvaraRadera
 24. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 25. Skulle verkligen behöva ha en ny parfym! Mitt jobb gör att jag stinker så in i helvete! Du kan säkert tipsa mig om nån bra doft.

  Tack för hjälpen Calle.

  SvaraRadera
 26. fortsätt bara blogga på så förgyller du mina dagar iaf

  SvaraRadera
 27. En frågestund vill jag ha! klockan 21.15 ikväll :))

  SvaraRadera
 28. Hej Calle!
  Du skulle förgylla min dag om du gjorde lite reklam för min usla blogg på din ;)

  SvaraRadera
 29. Om du vill Calle skulle du kunna få hjälpa mig med att fixa två par fotbollsskor till mina tjejer på 10 och 13 år. Eller ännu hellre cyklar till dem. Jag har pluggat i tre år och har inte alltid råd att förse dem med vad de skulle behöva eller vilja ha. Något de inte alltid kan förstå (vilket jag inte heller begär av dem), men är man själv om dem så är man.
  //STOLT MOR!

  SvaraRadera
 30. Kan inte du bli min livscoach/guru?

  SvaraRadera
 31. Smörja in mig med kylbasam efter dagens något naiva solande?

  Uppskattar verkligen att du fortsätter blogga, Calle. Det förgyller min dag.

  SvaraRadera
 32. Du kan sluta lägga ut bilder porrbilder/ bilder på halvnakna tjejer!

  SvaraRadera
 33. Åh! Jag och min flickvän firar 1,5 år idag! Vill du skicka henne ett SMS och säga att hon är go? Du är nämligen hennes frikort och lite bekräftelse från annat håll börjar ju behövas efter såhär lång tid med partner. Vore hemskt snällt av dig. Något stort i det lilla. (hon är ingen fylleringare och skulle hon ringa skulle det garranterat vara ett booty-call. Det låter väl som win win?) 0737812945 är hennes nummer.

  SvaraRadera
 34. Ok...Långt från vad andra ville...men så här är det. Min dotter har dysleksi och har stort behov av tillgång till hjälpmedel som kan användas med datorer, olika rättstavningsprogran, andra som läser upp för henne just det hon stavat så hon själv får höra hur det låter. I min familj har vi en dator, uråldrig, programmen funkar inte på den, vi fick den aven vän som jobbar på en skola där nga datorer skulle kasserars...då kan du ju förstå vilket gammalt ök jag talar om. Jag är ensamstående med 4 barn, sjukskriven sen -01 och hoppas på att kunna få arbetsträna till hösten. Som d kanske förstår finns det ina pengar till en dator så min frga är om du har ngn gamal dator som ligger och skräpar som är nyare än den vi har ( den måste vara 15-20 år gamal.) Om du har det och är villig att låta en 14-åring få ha glädje av den vore fantastiskt för oss!

  SvaraRadera
 35. Du är ju fan så himla mysig alltså :)
  Jag lyssnade på dig på radion. tyckte det var så jäkla kul när alex ringde in och snackade med dig. älskade din kommentar om bäbisen xD hahaha!!

  SvaraRadera
 36. Du skulle förgylla min kväll om du kom på min 40-års fest (Lidingö) den 19 september.
  Har följt din blogg hela tiden. Skulle vara kul att festa tillsammans!!
  //Lena

  SvaraRadera