söndag 28 juni 2009

Svaren

Hej! Jag undrar vilken mailadress som gäller just nu? Stannar du kvar på calle@1000apor.se eller skaffar du dig en ny? Hoppas ölen smakar!
- Hej! Min mejladress är calle@schulmangruppen.se. Kommer alltid vara det. Schulmangruppen vilar bara litegrann.

när var du i varberg senast? får man se dig på socitén nån gång i sommar kanske?
- Det var alldeles för länge sen jag var där. Älskar den staden. Men det känns som att alla mina vänner har flyttat därifrån. Men kommer nog ner nu i juli nångång. Och det är klart att det blir såsen då!

Känner du folk i åmål? :)
- Nej. Jag har varit där någon gång. Men känner ingen. Mellerud, däremot!

Hur lång är du?
- Jag är 169. Fast jag säger att jag är 170.

Favoritdrink??
- Dricker nästan aldrig drinkar. Vodka martini, förresten. Det dricker jag alltid innan maten. Belvedere-vodka. Och oliver som jag plågar i mig.

Mjölk eller Cola på första dejten?
- Vuxna människor dricker inte mjölk. Det är inte nyttigt.


1. Har du något favoritställe i Skåne?
2. Gillar du ostron?
3. Bråkar du och Alex ofta?
- 1. Alla stockholmare gillar ju Lilla Torg. Jag också. 2. Svårt det där med ostron. Nej, jag kan inte säga att jag tycker OM ostron. Men jag gillar allt som är runt. Att äta ostron på en bra restaurang känns så fruktansvärt civilicerat. Det är nog det jag gillar. 3. Vi bråkar kanske en gång i veckan. Säger allt sånt man inte får säga till varandra. Sen säger vi "Vi kan väl vara vänner?" och räcker ut en hand till varandra. Så blir vi det.

Du har det härligaste skrattet jag någonsin hört!
- Tack snälla! Vet inte riktigt hur det låter. Men skrattar mycket.

Har du planerat in i tripp till Malmö? i så fall när? Vart träffade du Anitha?
- Har ingen resa till Malmö inplanerad. Men är ju ledig hela juli. Och jag har körkort och jag kan gra vad jag vill. Kanske kommer jag och hälsar på någon. Men kom på nu att jag ju inte känner någon i Malmö. Jag har känt Anitha lite halvt ytligt i ett par år. Så spgs vi på stan. Vi var fulla - absolut - och jag såg henne på gatan mellan Anglais och Humlan. Sprang fram och kramade henne och pussade henne på munnen. I ren glädje. Så mitt i den där pussen så stelnade vi till. Det stämde helt och hållet. Allt stannade upp i några sekunder. Vi tittade på varandra och undrade vad som just hände fastän vi fattade vad som just hände. Jag tog hennes hand och vi gick vidare. Tillsammans. Sen den stunden är allt självklart.

Läser du några av de förra bloggarna från 1000apor? Vilka i så fall?
- Nej, jag har tagit bloggpaus från alla andra bloggar. De enda jag läser nu är min assistent Dashas blogg som finns här, Viktors blogg som finns här. Och Linns blogg som finns här. Och nej, jag läser inte den på ironi. Linn är en mycket bra person.

Vad hände med Linda? Blev du ledsen när hon träffade en ny kille så snabbt efter det tagit slut mellan er?
- Blir inte alls ledsen att hon träffat någon ny. Unnar verkligen henne att vara glad. Vi är vänner, jag och hon. Inget smask alls, tyvärr.

Vad tycker du om staden Uppsala?
- Makalöst tyst och tråkig - det är min fördom om Uppsala. Känns så jävla katedralt på något sätt.

Skulle du köpa ut till ungdomar som bad dig att köpa cigg?
Alla har väl varit ungdomar en gång i tiden!?
- Nej, det skulle jag nog inte göra. Svårt att motivera det. Men jag vill inte vara den som gör det. Litar på att någon annan gör det istället. Tycker det är bra att det finns en åldersgräns.

hej! jag har smala vader och halv tjocka lår med lite celluliter, och dessutom är jag ganska blek och har svårt för att bli brun..borde jag undvika kjol och shorts och så? kul med en killes åsikt.
- Klyschigt, kanske. Men man ska klä sig i det man känner sig fin i. Då blir man fin.

Känner du någon stress över att bli äldre och inte ens vara i närheten av att ha en familj och barn?
- Jag känner ingen stress alls. Dessutom vet jag nu att jag kanske inte är så långt ifrån det där. Jag har hur som helst aldrig varit närmare.

Jag har ungefär samma kroppsmått som du och undrar om du har några tips på ställen som har bra och snygga kläder för välväxta dvärgar?
- P&P har ju en del schyssta grejer. haha. Äh. Det gäller att gitta märken som går åt det snävare hållet. Filippa K är mycket bra tycker jag.

Ska Alex o Amanda behålla barnet eller inte?
- De säger att de ska det - att det är för sent för att ta bort det. Men det säger jag, att det är aldrig för sent att ta bort. Så vi får väl se. Hon ska ju föda vilken dag som helst nu. Och om hon gör det blir det väl i så fall tal om att ditcha ungen på nån farstutrapp eller så för att "ta bort" det.

Vad är dina bästa sextips? Har du något alldeles extra som tjejerna uppskattar som gör att du får knulla så mycket?
- Man behöver inte vara bra på sex för att få ligga mycket. Haha. Men man kanske får nöja sig med ett ligg per tjej. Äh. Jag har inga tips.

Hej, har två frågor angående 1000apor
1. När insåg ni att det inte skulle funka.
2. Som du ser det, fanns det något som skulle ha gjort att ni kunde ha fortsatt? Hade t ex en större redaktion kunnat producera mer och bättre material vilket kunde ha genererat mer intäkter? Hade mer uthållighet från er partner ändrat något.
- 1. Vi har väl känt mer och mer under våren att om det inte kommer in tillräckligt med pengar så måste vi fundera på att lägga ned. 2. Nej, en större redaktion hade inte löst problemet. Däremot minskade kostnader, som skulle gjort oss mer uthålliga mot konjunkturen. Samtidigt är både jag och Alex vana vid att ha en riktig lön. Vår partner var absolut tålmodiga. Det är ingens fel, det här. Det är konjunkturen.

Varför har du inga kallingar på bilden? Eller sitter dom högre upp? Typ ovanför knäna?
- Ibland går Calle runt utan underkläder som en vanlig man.

Vad är det bästa med Anitha?
- Förutom att hon är en helt ljuvlig person så får hon mig helt enkelt att må bra. Vi har ingen prestige. Vi unnar varandra. Och vi går så mycket plus. Det här är första gången jag känt en kärlek till någon som växer och växer ju mer jag ger.

FAVORITFILM ?
- Jösses, vad du skriker då... Min favoritfilm just nu är nog fanimig fortfarande Livet är underbart. Se den, om ni inte gjort den. Och håll ut första halvtimmen.

Läser du någon dödlig människas blogg?
- Ja läser en massa personers bloggar under olika perioder. Ibland hittar jag en som jag backtrackar och sträckläser. Så är jag färdig med den.

Är det inte jobbigt att en del verkar ha så fel uppfattning om dig och Alex, att ni skulle vaa hjärtlösa mobbare? Följer man er älskar man ju er just för att det är just precis vad ni inte är!
- Jo. Det är faktiskt lite jobbigt. Svårt att utveckla mer än så. Det är ledsamt att uppfattas som elak.

Var det inte någon som sa att lortiga converse är det värsta som finns?
- Haha. Din idiot. Jag har aldrig sagt att det är det värsta som finns. Det enda jag sa var att det är en icke-sko. Att Converse inte har något med mode att göra. Det hindrar ju inte att jag har dem. De är sköna och lätta. Men fan inte vackra.

Skymtar jag ett par Converse på bilden? har för mig att du inte alltför länge sedan sa att du hatade alla som hade converse eller något i den stilen =)
- Hatade? Nej. Jag hatar inte Converse. Men jag älskar dem inte. Kan inte säga att jag älskar mitt bruna läderskärp heller. Ibland är en sko bara en sko. Take a chill pill, Bill!

Vad hände med 1000 apor? Vad gör dom andra nu? Alex, Mats etc?
- 1000apor gick till slut inte ihop ekonomiskt. Bara så. Alex är ledig. Mats också. Vet inte riktigt vad de ska göra. Jeppe tar jag under mina vingar. Och jag kör på med det där andra jag gjorde under våren. SMS-roulette, typ. AFP på nätet. Går jävligt bra.

är inte Anita gift med en god vän till dig????
- Nej. Det borde jag ha vetat. Det vore ju helt jävla sjukt om det var så.


5 kommentarer:

 1. Härligt att du har fortsatt.
  Och du bloggar bättre än någonsin!
  Keep it up!

  SvaraRadera
 2. Jag du bloggar verkligen som en kossa som släppts ut i grönskande hage helt fri nu! Tack!

  SvaraRadera
 3. har en liten känsla av att ett barn kanske inte är allt för långt bor i ditt liv...

  SvaraRadera
 4. Mellerud! Fan vad underbart! Vad är det för fint folk?

  SvaraRadera
 5. Syns i varberg i juli månad då!

  SvaraRadera