söndag 28 juni 2009

Söndag - I love it!

Söndagmorgon innan klockan åtta. Hade aldrig varit uppe vid den här tiden om jag inte skulle iväg på jobb. Känns som att en sån där spolmaskin de har på hockeymatcher - ni vet en sån där stor fyrkantig bil - har spolat om hela stan. Allt blänker igen som var matt igår.

Och där inne ligger hon och sover och det är det som ger mig den här känslan som är så skön. Känner mig som en vakt. Med plikt. Jag har blivit beroende av sån där clear eyes som gör ögonvitan vit, men slutar idag. Röda, röda ögon. Och imorgon är det måndag och visst är det inte lika svårt längre? Låt måndagen komma med sin jävla skit hur mycket den vill. Det spelar ingen roll längre. Och jag tänker på Linda Rosing när hon sa att hon kunde skratta sig lycklig för något bra som hade hänt henne.

Det gör vi idag. Vi skrattar oss lyckliga.

8 kommentarer:

 1. Fint tycker jag.

  SvaraRadera
 2. Föräldrafritt hos Fadde!

  SvaraRadera
 3. Glad att herrn börjar blogga på det här sättet igen. Du förgyller min morgonrutin.

  SvaraRadera
 4. Oh Linda denna citatmaskin

  SvaraRadera
 5. Djävulen i himlen, alltså! The devil in disguise. Kul att knullsmurfen inte spelar rundpings själv längre!
  =)
  http://pjoltas.blogg.se

  SvaraRadera
 6. du har verkligen börjat briljera på ditt gamla sedvanliga vis igen.. snacka om att sajten höll dig tillbaka. det här gillar vi!

  SvaraRadera
 7. Använd inte clear-eyes, det gör slutligen dina ögon permanent röda. Rök bara mer hash så vänjer sig kroppen och ögonen förblir vita :)//Felipe

  SvaraRadera