tisdag 23 juni 2009

Kort tanke

Har ni tänkt på en sak? Tjejer gör slut. Det gör inte killar. Killar försöker i bästa fall ordna. I sämre fall ignorerar de problemen. Och vid ett visst tillfälle klickar det till i henne. Och hon gör slut. Obönhörligen.

Killar stänger inte den dörren på samma sätt.

36 kommentarer:

  1. Killar kan gå och göra sig svåra och vänta på att tjejen ska tröttna och göra slut oxå..

    SvaraRadera
  2. Nä absolut inte. Det gör killar också.

    SvaraRadera
  3. nu har du fel, mitt x gjorde slut en dag efter våran 1 års dag utan en anledning bara : det är slut , i ett sms och sen desshar jag inte pratat med han.

    SvaraRadera
  4. stämmer inte, jag vill alltid ordna

    SvaraRadera
  5. Självmordsbombare spränger ihjäl sig själv för ren oskuldsfitta. Killar gör allt för fitta, även härdar ut ett förhållande där fittan gnäller som fan. Just bara för att man vet att kuken kan få sitt när han vill..

    Kvinnor går inte och spränger sig själva för kuk direkt
    Kvinnor behöver inte kuk, såsom vi killar behöver fitta

    SvaraRadera
  6. Stämmer i många fall, men tyvärr inte i mitt. Trots att mitt ex i alla andra situationer ignorerar problemen. Fast i och med att han gjorde slut med mig så valde han att inte hantera ett annat problem, så nånstans följde det nog hans mönster trots allt ...

    SvaraRadera
  7. Stämmer till hundra procent.

    SvaraRadera
  8. Och sen om tjejen ångrar sig och kanske vill ge det en chans till så säger killen "det va ju du som gjorde slut" och ändå så har killen garanterat försökt få tjejen att göra slut. Visst är livet underbart?

    SvaraRadera
  9. Fan vad gott att du är igång o bloggar igen! Följde dig slaviskt på 1000 apor, hittade denna först idag. Kör på o jag kommer vara en trogen läsare!
    Skåne Lasse

    SvaraRadera
  10. Varje gång du har inläggsrubrik "kort tanke" är det ofta något väl underbyggt, mycket sökningar i socialpsykologiska studier, enkäter utskickade en månad innan, sammanställning med logaritmer och grejer, samtal till karolinska, förkovring i samlad faktalitteratur om ämnet. Men hey! Calle en chat här bredvid där alla kan prata samtidigt, även du! Bra idé? Ja!

    SvaraRadera
  11. Är aporna kvar i apmobilen? VAR är apomobilen? http://www.youtube.com/watch?v=pLc38XcX6pg

    SvaraRadera
  12. O när kommer du hem från planeten du befinner dig på?

    SvaraRadera
  13. Inte snällt att dra alla över en kam ;-)

    Men även jag generaliserar ibland.

    SvaraRadera
  14. inte helt sant. men oftast.

    SvaraRadera
  15. Helt sant. Jag borde ha gjort slut ett flertal gånger, men istället har jag ignorerat alla signaler och tvingat tjejen till att bryta upp. Och inte fan mår jag sämre av det, inte!

    SvaraRadera
  16. jag håller helt och hållet med dig. Tjejer gör slut, killar håller ut. Men det är väl som Plura sjunger; Den som älskar måste lämna allt.

    SvaraRadera
  17. Calle Schulman IS BACK!!!! Med den här bloggen skriver du så bra som du aldrig gjort tidigare Calle! Låt den trenden fortsätta :)

    SvaraRadera
  18. intressant, jag har aldrig sett det på det viset innan. När jag nu tänker efter inser jag att det på många sätt är väldigt sant.

    Du är så säker Calle!

    SvaraRadera
  19. så osant, tyvärr. varför är det jag som ignorerar problem och killar som gör slut med mig. wish it was the other way around.

    SvaraRadera
  20. det visar i så fall bara att ni över lag har dålig karaktär. så jävla oschysst att gå och dra ut på det, att inte riktigt vilja och sen vela fram och tillbaka och aldrig släppa någon riktigt fri trots att ni själva inte vill ta ansvar för relationen.

    vet man att det är kört så är det schysstare att göra slut ordentligt. det enda som är värre än att vara helt ensam, är att vara helt ensam i ett förhållande.

    SvaraRadera
  21. Sen finns det killar som uppmärksammar problemen och finns det ingen lösning är det ajöss med tjejen. Fyfan.

    SvaraRadera
  22. OK, killar gör inte slut de bara droppar av och försvinner...

    SvaraRadera
  23. bullshit.. min kille gjorde aldrig ens slut... han bara sluta höra av sig! vi hade vart tillsammans i åtta månader!!!!! inte ens ett samtal eller sms fick ja.. tack för den liksom! feg eller vad?

    SvaraRadera
  24. Oh nej, tro mig, killaar jag visst slut! Och kilalr stänger dörren värre än vad tjejer gör!
    Följ mig liv from Dubai på:
    http://lovisahegborn.wordpress.com

    SvaraRadera
  25. inte en kort tanke, dålig tanke... detta var det dumaste jag har hört, killar gör slut med dåliga ursäkter som jag vill ligga runt, jag älskar dig för mycket, detta håller på att bli för seriöst, jag vill vara med dig för alltid men jag vill vara med några emellan nu och då....

    SvaraRadera
  26. Så funkar det faktiskt, i alla fall när det gäller vuxna. Jag hörde det på en sociologiundervisning för ett par år sen. Det är oftast kvinnorna som gör slut. Mannen håller sig kvar men bara tills han hittat en bättre kvinna. Då gör han slut.

    SvaraRadera
  27. Nej nej nej och åter nej! Killar försvinner bara. De slutar svara på mess och telefonsamtal. Konflikträdda suckers är vad ni är.

    SvaraRadera
  28. Som igår, för mig!

    SvaraRadera
  29. Enligt min erfarenhet är det mer tvärt om... Jag kämpar och kämpar, men blir dumpad ändå.

    SvaraRadera
  30. Inte sant. Däremot: i de sällsynta fall som killar har guts nog att göra slut gör de det för att ducka nåt annat problem.

    SvaraRadera
  31. E - håller med!

    SvaraRadera
  32. Vilket jävla skitsnack.

    SvaraRadera
  33. Det du skrev i detta inlägg skedde mig ikväll...

    SvaraRadera
  34. det där var det mest osanna jag hört!
    jag har fan blivit dummpad av samma kille 4(!!!) gånger nu, och det förvånar mig inte om han kommer tillbaka och då vill jag självklart ordna igen..

    SvaraRadera