tisdag 1 september 2009

Tillbaka!


Bild kommer HÄRIFRÅN.

Ska vi inte köra igångkärleks-grejen här på bloggen igen?

Tyckte så mycket om att ta del av era relationsfunderingar och kärleksfrågor och era sexproblem. Jag är bra på att svara, tror jag. Men nu skiter vi i diskrimineringen av tjejer. Alla får vara med nu.

Så mejla mig på calle@schulmangruppen.se.

.

9 kommentarer:

  1. Okej, jag har en fråga om du nu läser kommentarer också. Min kille har svårt att komma. Nu snackar vi inte att det bara tar lite tid, utan han kommer i princip ALDRIG. Under vårt förhållanden (1 år) har han kommit runt 4 ggr. Han säger att han har skönt och så, men det går bara inte. Vad tror du vi kan göra åt det? Snackas ju mycket om förtidigt utlösning, men aldrig om det motsatta...

    SvaraRadera
  2. Calle. Alltså. Jag blir SÅ lycklig när jag ser att det är en Magical Snaus du håller i handen. Av alla snausar du kunde välja mellan blev det just general white. Det är ju helt underbart. Du representerar verkligen det bästa. Fortsätt med sånt. Länge leve Macigal!

    SvaraRadera
  3. Liten fråga bara. Var är skjortan köpt och vilken märke?

    SvaraRadera
  4. Frågan som rör att han aldrig kommer kan jag svara på. Han porrsurfar så till den milda grad att sexet med dig blir ett tvång för honom. Dumpa!

    SvaraRadera
  5. Jag är bara femton år, men du har ju varit här, jag är tjej, och jag gillar en kille, som jag officiellt endast är kompis med, han går i en annan skola och så men vi har gemensamma kompisar så vi träffas hyfsat ofta ändå. Men hur kan jag ta reda på om han gillar mig? Vill liksom inte säga det till honom ifall han inte gillar mig? Då blir det så pinsamt.. Vad ska jag göra? Tack på förhand och hoppas du kan hjälpa. Du vet väl hur killar tänker förhoppningsvis!

    SvaraRadera
  6. Äntligen!!! Calle i sitt esse på detta område :)

    SvaraRadera
  7. Hakar på sebbe. Var får man tag på den skjortan...?

    SvaraRadera
  8. Kan man förlova sig fast man inte bor ihop? Min kille tycker inte det, fast det tycker jag. Vad tycker du Calle?

    SvaraRadera
  9. Tjenare Calle. Vore schyst om skulle kunna berätta var skjortan är köpt och vilket märke det är. Du kan svara här i kommentarerna när du har tid så kollar jag då och då. Ha det gött./Sebbe

    SvaraRadera