tisdag 14 december 2010

Haha
Haha. Som att de vill ha betong i Gaza. Stackars dumma svenskar som tror att de hjälper till. Men vad fan. Det är ju vapen som behövs till Ship to Gaza. Det är ju det den där båten går ut på - våld.

5 kommentarer:

 1. De behöver trygghet och en framtid för sin barn.

  Ett boktips inför jul så kanske du kan skaffa dig ett vidare perspektiv The Holocaust Is Over: We Must Rise From its Ashes av Avraham Burgs fd talman knesset.

  Grattis till graviditeten, släpp svart och vit tänket så blir du en superpappa.

  SvaraRadera
 2. Grattis till graviditeten Calle, jag är säker på att du kommer att bli en toppenpappa!

  Jag håller fullständigt med dig, Ship to Gaza är inget annat än en våldsaktion. Att sen svenska grenen av Ship to Gaza med Gardell och Mankell i fronten ser det som en solidaritetsaktion är bara tragiskt, de är så naiva. Som så många andra vänsterromantiker.

  Camilla! Nej, givetvis är inte allt svart och vitt. Men se till exempel BBCs dokumentär om Ship to Gaza (finns på Youtube) så får förhoppningsvis du (och andra läsare av Calles eminenta blogg) en bättre bild än den som förmedlas av good old 68-vänster SVT.

  SvaraRadera
 3. Betong är ju asbra att peta ner i raketer som man skjuter in över civilister i Isreael. Nästan lika effektivt som de attackhelikoptrar man bombar Gaza med.

  Skit ska skit ha, den där konflikten har lika goda kålsupare på båda sidor. Det som gör mig heligt förbannad är att det knappast är vanligt hyggligt folk som driver på utan religösa idioter på båda sidor.

  SvaraRadera
 4. Calle. Du inser väl värdet i manifestationen som Ship to Gaza utgör? Du vet väl om att Israel inte riktigt har rent mjöl i påsen i alla lägen, även om de själva blivit utsatta för mycket skit såklart. Jag gillar dig, men tycker att det inte är särskilt fair när du skriver om Israel som det bästa landet i alla avseenden. Även du vet att allt de gör inte är helt hundra.

  Erik

  SvaraRadera
 5. nu är du ute å cyklar igen Calle

  SvaraRadera