söndag 5 december 2010

Nog nu

Fick ingen tvättid. Slogs just av det oacceptabla i det. Jag tvättar väl när jag vill? Ingen ska säga åt mig när jag får tvätta och inte.

Varför ska man finna sig i sånt här?

Mig äger ingen. Jag får väl köpa en egen maskin då.3 kommentarer:

  1. Köp en egen maskin,då kan du tvätta när du vill.Kan inte fatta att ni inte redan har gjort det.Den kommer att snurra hela dagar sen när den lille har kommit.Så kom till skott nuuuuu.

    SvaraRadera
  2. Inte nog med att man måste sortera sin tid efter andras lust att tvätta. Man är liksom aldrig först på ny tvättlista!! Aldrig! Ja, i vår tvättstuga har vi manuell lapp med tillhörande blyertspenna. Således också mycket fulspelande och mystiska ombokningar därnere. Hysteriska utrop skrivna i syrlig handstil. Fantastiskt. Men ändå. Jag vill verkligen ha en maskin i lägenheten!!

    SvaraRadera
  3. Det värsta är ändå när man blir en kvart sen till sitt pass och någon jävla tomte redan har slängt in sin tvätt i maskinen. Det är visserligen helt enligt reglerna men vilka rövregler det är! Man missar sin tvättid med 15 minuter och får gå runt med smutskläder i tre dagar tills nästa lediga pass. Eller tvätta vid midnatt. Eller handtvätta. Har man tur så kanske kläderna nästan hinner torka tills man ska gå upp och gå till jobbet i 10 minusgrader...

    SvaraRadera