tisdag 21 december 2010

Skit-läsare

Fy fan. Vissa av er läsare är verkligen för jävliga. Nu får jag mejl från fem olika personer som påstår sig vara Tim. Och det känns trist att jag måste göra den riktige Tim sur, men det här går inte. Eftersom folk bluffar.

Nu gör vi så här. For once and for all. Nu har alla chansen. Mejla mig era motiveringar för att vinna 1000 spänn på bangerhead.se.

Så det bir avgjort nån jävla gång.

20 kommentarer:

 1. Jag vill vinna för jag är en ensamstående tvillingmamma som verkligen inte har råd att lägga ner pengar på mitt utseende. Hela jag ser hemsk ut med slitet hår, jag behöver verkligen hjälp!
  Och vinner jag inte vill jag ändå säga att jag älskar din blogg och har följt den sålänge jag kan minnas :) Önskar dig all lycka med familjen oxå, finns inget bättre än att få barn!

  SvaraRadera
 2. Haha. Vilka tattar-tag att låtsas vara någon annan på det där sättet. Kul kul.

  SvaraRadera
 3. Okey Calle, va nu en riktigt snäll gosse och skicka mig dessa stålar så jag ser representativ ut nu inför julen !!

  SvaraRadera
 4. hjälp! mitt hår är ett trasselsudd, har lockigt som Anita och jag plattar ju gärna ut håret = inte bra för de stackars hårstråna som sticker ut åt alla håll... tyvärr rätt dyrt med fina produkter så för att både rädda hår och plånbok så hoppas jag på dig Calle!! bli min favorittomte denna jul!

  / Charlotte N

  SvaraRadera
 5. Jag är gravid och mitt hår har fullständigt rasat av mig (Ja jag vet att man ska få snyggt hår av att vara gravid, men det verkar ha blivit något fel i mitt fall), så jag kanske kan få göra dom stråna jag har kvar lite snygga iallafall?

  SvaraRadera
 6. Ok, ge skiten till Emelie Ros nu, annars är du en kall och hård jävel.

  SvaraRadera
 7. min pojkvän är bara 22 och börjar bli tunnhårig. vad ska jag göra...?

  SvaraRadera
 8. Jag vill inte ge presentkortet till någon flickvän, utan till min mamma! Jag är student sedan 4,5 år tillbaka och är så sjukt trött på att bara "ta och ta" men aldrig kunna ge tillbaka. Min mamma står för min lägenhet här i Stockholm och nu när julen kommer så vore det så extremt roligt att få ge henne tillbaka någonting! För en gångs skull så skulle jag slippa sitta och ha ågren över mitt paket till henne vid julklappsöppningen.

  God Jul!

  SvaraRadera
 9. För jag har en allt för öppen och vid mun för mitt eget bästa. Min konstruktiva kritik kan vara lite av den taskigare hårdvaran. Skulle därför vara sjyst att kunna ge bort detta presentkort till en viss dam. Då jag kanske, betona kanske, kommer kännas lite mjukare nu i juletid. I vilket fall som helst så lär hennes hår kännas mjukare...

  SvaraRadera
 10. Jag vill vinna för att jag inte är någon ensamstående tvillingmamma.. Jag vill bara vinna skiten! Ge mig det där nu!

  SvaraRadera
 11. Jag har ingen flickvän men med tanke på priset i tävlingen så ska jag i mellandagarna leta upp en sådan med ytterst risig frilla och ge henne vinsten. Tack för att du spelade Get Back förra veckan!

  Happy Xmas.

  / Jesper

  SvaraRadera
 12. Snälla rädda mitt svintohår!

  SvaraRadera
 13. Jag vinner fan aldrig något, jag "gav" bort en New York resa som jag vunnit i tron att jag skulle få följa med men tji fick jag!
  Nu åker hon till NY i April och jag får gott stanna hemma. Hit med hårgrejjerna för 1000:-

  Mvh/ sara_westblom@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. jag har inte klippt mig på 1 2/2 år så det ser ut därefter.

  SvaraRadera
 15. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 16. I ett svagt ögonblick lät jag min pojkvän klippa mig med kökssaxen. I slutet grät både jag och han - jag av ilska, han av rädsla. Tills att jag har hittat en bra ursäkt till frisören (som kommer skälla på mig) så skulle lite lyxprodukter kännas fantastiskt!

  SvaraRadera
 17. Jag vill ge det till min pojkvän som aldrig har haft en ordentlig frisyr, aldrig använt produkter och vet knappt vad en kam är. Hans andra present från mig är en klippning, detta hade vart gött att lägga till!

  SvaraRadera
 18. Jag älskar när pretentiösa människor ska vara lite vitsiga på andra människors bekostnad! Och i ett kommentatorsfält på en blogg också - bra jobbat damen, cred till dig! :)

  SvaraRadera
 19. Min pojkvän och hans vänner var på puben i helgen och tramsade lite. En av killarna gick till baren för att köpa en runda öl. För att göra det lite roligt kissade han lite i en av killarnas öl. När killen som drack kiss-ölen märkte att ölen smakade piss blev han skitsur och var övertygad om att det var min pojkvän som var ansvarig. Han hällde kissölen över huvudet på min hubby och nu luktar hans hår kiss.

  I rest my case.

  Maria

  SvaraRadera
 20. Jag har tre tonåringar och har ingen aning om vad jag ska lägga i julstrumporna imorgon! Hårprodukter går väl alltid hem hos ungdomar?? Eller så får jag ge mig ut i vimlet och leta i sista sekunden..

  Märy som har mail johejdu2@hotmail.com

  SvaraRadera