tisdag 21 december 2010

Tim is lost!

Ok. Tim är härmed fråntagen vinsten från bangerhead.se och tusen spänn att handla för. Så jag måste hitta en ny. Föreslår att vi fortsätter. Ge mig en kort motivering till en pojkvän eller flickvän som har en risig frilla.

Nu!!!

28 kommentarer:

 1. Min kille har mjäll stora som Kellogs Corn Flakes! Han tvättar håret med Dubbel Dusch, och menar att det är bögigt att använda shampoo. Snälla, Calle ge mig en anledning att visa att denna inställning är helt fel. Jag menar du har ju jätte fint hår, så du kanske kan tipsa om vad du använder så att min kille kan klicka hem samma eminenta produkter! <3

  SvaraRadera
 2. ge mig hårprodukter så sparar jag ut och fixar en frilla, bara för sakens skull! ;)

  Annars kan det behövas till mitt svintokaos jag har på huvudet. k.a.t.a.s.t.r.o.f.

  Vän- wow! du är så lik någon på TV!
  Jag- katie holmes, d är potatisnäsan va?
  Vän- Nej!! Rumptrollet i ronja rövardotter!!

  Enough said

  SvaraRadera
 3. Får man nominera en lillebror också? Herregud. Hans hår är en katastrof. Där snackar vi trash! Han hade en ambition att spara till långt hår, ala 80-talsrock. Sen kom han på att han ville ha en mohikan... Men, han väljer att inte klippa håret baktill, utan det hänger, som en hockeyfrilla. Calle, för tusan. Hoppas du inser att detta inte fungilerar. Åså behöver han ett jobb. Och ett presentkort på bangerhead.se såklart.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. MIN flickvän behöver då hon alltid gnäller om hur jävligt hennes hår är, hade jag gett henne detta så hade jag kunnat slippa detta tjafs förhoppningsvis.....

  SvaraRadera
 5. Min kille har under ett halvårs tid tvättat håret med nån grön gegga som är en mix av olika produkter som han hittade i sin nya lägenhet. Efter att jag också använt detta och fått ett helt outtrassligt hår erkände min pojkvän att en del av det gröna möjligtvis skulle kunna bestå av såpa. Efter detta gick han över till Eldorados 2 in 1. Han förstår inte vad hans mjäll beror på.

  SvaraRadera
 6. Åh, jag är just nu väldigt deprimerad över mitt hår. Hörde innan jag födde min underbara son att man kunde tappa lite hår när man ammar. Lite hår?! Jag som har världens hästman annars håller på att bli skallig. Tänkte, om jag har lite sköna produkter så kan jag ju iallafall göra nåt bra av det lilla som är kvar..

  SvaraRadera
 7. Min sambo klipte sig själv i går, tror han behöver lite hjälp för att fixa sin frilla ;)

  SvaraRadera
 8. Min pappa går runt och luktar gubbe hela tiden, han behöver hjälp! Snälla Calle, rädda min pappa från gubblukten!

  SvaraRadera
 9. Jag brukar raka allt könshår UTOM pungen.

  SvaraRadera
 10. Hej!

  Min tjej lider av hårvärk. Hon menar att hennes strån liksom värker. Hela tiden. Dygnet runt. Det ända som kan få bort denna fantastiskt oerhörda smärta är ambitiös hårvård. Och då behövs produkter av högsta kvalité.

  Vill du hjälpa min tjej att få en smärtfri jul? Det skulle betyda mycket om hon får doppa i grytan utan tårar i ögonen.

  /Karl

  SvaraRadera
 11. Min flickvän sa till mig igår hon SKA köpa julklapp till mig. Trodde vi skulle skippa det. Detta vore en jävligt go present att ge henne. Inte mycket pengar som student. Ha det gött Calle!

  // Gustav

  SvaraRadera
 12. Min kille, och från och med torsdag även sambo, har hår som växer så nedrans snabbt att hela frisyren är som bortblåst redan ett par veckor efter att han varit hos sin frisör. Hans hår snuvar honom på konfekten (och pengarna), skulle man kunna säga.

  SvaraRadera
 13. Tims flickvän med det föredetta sönderblekta håret här! Nu blev det såhär att den korkade lilla myran gav sig ut i snön och trillade så in i helvete på kullerstenarna i stan! han har därför tillbringat tiden på sjukan och fick igår panik för nån polare såg han vunnit:( hah stackaren ( eller snarare mig hehe) Nu undrar han om det är rent jävla kört för hans del och om han måste punga upp med 1000 spänn själv (som han lovade mig) ? Han ber om ursäkt! // Isabelle, Tims flickvän

  SvaraRadera
 14. Jennifer Morlin21 december 2010 12:02

  Min kille behöver definitivt hårprodukter. Mest utav den enkla anlendingen att jag klipper hans hår! Det är ett udner att han fortfarande vill vara tillsammans med mig. Hans frisyr har konstant konstiga hack (även hans öron ibland) samt att frisyren tenderar till att bli ganska "pottig" ofta alternaivt "fresh prince i bel air" (fast med fjunit svennabanan hår förstås). Trots att han är väl medveten om att hans frisyr ser ut som skit låter han mig fortfarande klippa. Och det är bara för att han vet att jag tycker att det är så kul. Det kallar jag uppoffring och kärlek!

  SvaraRadera
 15. Ni vet hur det är. Flickan sätter upp håret i en knut innan hon idkar oralsex för att undvika hårbekymmer. det glömde hon just denna gång. hon provar hårbehandling med alla möjliga kurer, men inget verkar hjälpa. kanske kan man kompensera med presentkort på hårvårdsprodukter?

  SvaraRadera
 16. Ett utmärkt tillfälle att göra något åt min brors så kallade "innebandy"-frisyr, dvs hårt sprayad lugg med nån form av rufs i bakhuvudet. Ser fan inte klokt ut, här behövs det bankas in lite vett.

  Tänker mig att lite produkter av högre kaliber skulle sätta fart på hans tankeverksamhet och få honom att vakna upp. Följaktligen, whiskey tango-frilla mindre att irritera sig på i vårt avlånga land.

  SvaraRadera
 17. Jag har ingen flickvän men med tanke på priset i tävlingen så ska jag i mellandagarna leta upp en sådan med ytterst risig frilla och ge henne vinsten. Tack för att du spelade Get Back förra veckan!

  Happy Xmas.

  / Jesper

  SvaraRadera
 18. Hej! Jag skulle vilja ge presentkortet till min pojkvän, som förlåt-present, efter att jag gjorde bort mig rätt rejält när jag skulle snagga honom lite i nacken mellan frisörklippningarna... Jag glömde sätta på munstycket. Alltså det som man max kan klippa 3mm med. Det blev 0 mm och han såg ut som en cancerpatient/spriillansnynazist.

  Tack på förhand!

  /Matilda

  (vill tillägga att håret numera är någolunda utvuxet och fullt stylebart)

  SvaraRadera
 19. Min tjej har det mest perfekta håret någonsin. Men jag, Herregud. Mitt hår är för jävligt. Jag ser ut som stryk. Skulle behöva lite hårprodukter för att väcka det här döda gamla Dax Wax-håret! Så om du vill vara smart och göra om en av dina trognaste läsares äckliga frisyr (har varit med sen begynnelsen), ge honom lite Bangerhead. Nog om det ;) david.skoog1@gmail.com

  SvaraRadera
 20. Skulle hjälpa tjejen att lägga i lite slingor, jag tog hand om tidtagaruret självklart så blev det "lite" övertid "för jag kan ju bara göra en jävla sak i taget" så det ville sig inte bättre än att hon tappade en del av tussarna som skulle slingas. Mitt försök med att det växer ju ut igen togs inte direkt med glädje, men vem fan gör slingor hemma? Känns som att lite sköna produkter hade varit en bra present som plåster på såren. / Kevin

  SvaraRadera
 21. min flickvän envisas med att ha en sån där "bad hair day"-mössa när det är kallt ute. Jag hävdar att hon är fin i håret och har till och med köpt en annan mössa åt henne men denna styggelse till huvudbonad hänger med ändå.

  Hårprodukter för en tusing skulle förhoppningsvis sätta spiken i den fula mössans kista liksom tron att hon faktiskt är ful i håret.

  Tack för en bra blogg. Kram, Johan

  SvaraRadera
 22. Fan, min kille har alltid en tofs på vänster sida av huvudet. Den lägger sig liksom inte. Hjälp honom.

  SvaraRadera
 23. Skulle man inte ta och MEJLA Calle??? ;-)

  SvaraRadera
 24. Min rödhårige pojkvän har problem med mjäll, eksem och kliar sig i håret konstant. Han använder sig av dubbeldusch och tycker inte det är nödvändigt att använda någon annan produkt än denna. Han går runt och kliar sig i skallen konstant, har hudflagor på axlarna och det ser riktigt osmakligt ut. Han skäms stackarn, men vet inte vad han ska göra. På mornarna vaknar vi och det är hudflagor på hela hans kudde. Skulle vara skönt om han började använda produkter som tog hand om hans hårbotten.

  SvaraRadera
 25. Jag behöver verkligen presentkort från BangerHead. Orsak: skulle efter sommaren färga min utväxt. Min frisör föreslår att jag ska permanenta mig (!). Jag var ytterst tveksam, men frisören pekar på sitt hår och säger: "Så här blir det ungefär". Hon såg för illa ut i håret, men för att inte såra henne så blev det liksom att jag sa ja. Under behandlingen kände jag den enorma paniken välla över mig och jag försökte tänka att det blir nog inte så illa. Men det blev det. Det blev krusigt. Jag gick från axellångt hår till en mittemellanlängd, krusigt och fortfarande utväxt. Som lök på laxen gick mitt hår av i stora klumpar när jag duschade, vilket som du kanske förstår inte gjorde underverk för frisyren. Jag gick till en ny frisör för att klippa av mig skiten, men fick då reda på att det inte var en så god idé för i och med permanenten skulle håret bara stå rakt ut, så hennes tips var att plattånga håret till permanenten växt bort. Åh, Calle, det är illa. /Lena

  SvaraRadera
 26. Min pojkvän använder tvål i håret. Alltså han har en vanlig typ Palmolivetvål och så löddrar han upp ett skum i handflatorna och drar genom håret. Alltså det formar sig hur han vill, men det är fullständigt matt, strävt och luktar rätt äckligt. Hårfibrerna blir helt uppluckrade. Dessutom svider det i mina ögon när jag lutar mig mot hans huvud...han skulle behöva fatta att vanliga hårprodukter också kan forma hår! isabellen

  SvaraRadera
 27. Min pojkvän Navid har typ ALLTID fett hår, han behöver produkter som döljer detta! Alltså det ser liksom blött ut. Tänk dig att få ge honom ett redigt schampoo som motverkar detta och sedan ösa på med lite riktigt bra wax eller nån go saltvatten-tjofräsan.
  Anledningen till att han får fett hår är att han älskar att laga mat och tror sig dessutom vara Per Morberg, så det är mycket slängade med håret i diverse såser och kastruller, svettigt och flottigt på en och samma gång.

  SvaraRadera
 28. Får man inte tävla om man har en svärfar som har en risig frilla? så risig att hela min kompiskrets vet om att han har en klassisk hockeyfrilla från åttiotalet, som skriker hej kom och hjälp mig. Har sagt detta nu åt honom i 4 år, men han vägrar lyssna på mig nu har han klippt sig igen och det ser förjävligt ut.

  MVH POntus

  SvaraRadera