onsdag 29 december 2010

Vad tycker ni?

Ok! Jag håller på att svänga ihop ett sportprogram på nätet. All sport! Ok - kanske inte bowling och så. Men alla stora sporter.

Vad är greppet? Vad är liksom GREJEN? Vad är själva idén med programmet? Vad skulle ni vilja se i ett sportprogram på nätet? Säg! Vad saknas?

Och som sagt - vill att programmet ska vara öppet för all typ av sport.

Det är ni som bestämmer! För programmet kommer att bli av!

23 kommentarer:

 1. Vill se golf, helt för lite golf i de "vanliga" sportprogramen.

  SvaraRadera
 2. Anders timell ska vara med på ett hörn i alla fall :p

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det vore grymt intressant om ni lyckades få följa idrottsmännen/lagen FÖRE en match, lopp eller tävling. Hur laddar de, känslor inför kommande prestation, deras förhandsfeeling om hur det kommer att gå. Kan vara svårt att få till, men det vore en grymt bra vinkling. Tillsammans med själva tävlingsmomentet tror jag att det kan bli stort.

  SvaraRadera
 4. den hårda träningen som ligger bakom. ligger det ingen hård träning bakom är det inte en sport som är värd besväret

  SvaraRadera
 5. Spelarfruars shopping

  SvaraRadera
 6. Schackboxning (Se senaste Vi)

  SvaraRadera
 7. lagsporter, eller inte superseriösa lagsporter men typ spökboll fast alla är fulla, så får man livebeta på lagen

  SvaraRadera
 8. Helt klart måste ni göra en djupdykning i multisportens underbara värld. Konditionsidrott när den är som bäst. http://www.multisport.se/

  SvaraRadera
 9. Sätt ihop ett lag/person som har som mål att göra en "Åshöjden" i någon sport som anses vara "bögig" tex min favoritsport, bordtennis. Följ sedan den kampen. Då får ni med all den träning, förhoppning och "bakomkulissen" mtrl. Sen att repsekten för sporten ifråga (vilken den än är) mkt troligtvis kommer öka gör det bara bättre. Alla idrotter har något.. Kan vara ett bra "stående" inslag i erat sportprg.

  SvaraRadera
 10. segling! finns sjukt mycket svenskanknyten kappsegling runt om i världen. allt från OS-satsningar i 49er, till Artemis racing, som är utmanare till nästa Americas cup. segling i stort är sjukt dåligt bevakat!

  SvaraRadera
 11. Klättring ser man aldrig nånstans. Finns faktiskt massa olika grenar i klättring! Bouldering, speed, och helt vanlig klättring på svårast nivå.

  SvaraRadera
 12. Det skulle vara bra med ett sportprogram som faktiskt förklarade lite mer än vad som görs nu... inte typ "vet alla vad off-side är?" men ändå lite grundläggande om spelare och var de spelat innan och lite historia kring sporten. eller? är det bara jag som är lost ibland?

  SvaraRadera
 13. Jag är ju en sådan tråkig som tycker fotboll står över allt annat men kanske något i stil med de italienska programmen där mer eller mindre galna gubbar sitter och kommenterar i matchen deras lag spelar i och det leder till tämligen friska debatter och utbrott mycket underhållande!

  SvaraRadera
 14. Vill du få programmet stort och vara först med något så gör det om MMA, världens snabbaste växande sport som ingen stor nyhetssida i Sverige har uppmärksammat ännu. Åtminstone inte på ett positivt sätt.

  SvaraRadera
 15. Hej! Jag tycker alltid att sport blir mer intressant om man får en "relation" till de som håller på (och det stämmer att jag är tjej). Det är något som Roberto Vacchi lyckas med på ett bra sätt då han även berättar saker som är lite mer personliga om de som utövar sporten, lite skvaller om man så vill.

  SvaraRadera
 16. Det viktiga tror jag är att ta ett nytt grepp på det här med sportprogram. Försöka komma bort från mossiga referat och resultatuppläsning a la sportnytt. Min favorit bland sportsändningarna är cykel på Eurosport kommenterat av Roberto Vacci och Anders Adamson. De lyckas få folk att sitta fem timmar framför tvn och titta på en av de mest monotona sporterna som finns.

  SvaraRadera
 17. Du måste iaf ha med dom senaste wrestling nyheterna, analyser utav Frank Andersson

  SvaraRadera
 18. Måste tillägga att även jag tycker Roberto Vacchi är suverän på att kommentera cykel. Suverän.. Jag är helt ointresserad av cykel men när han kommenterar står Eurosport på hela dagarna ändå. Så där har ni en Programledare kanske.

  SvaraRadera
 19. Inbillar mig att jag kan en hel del om sport i allmänhet o i synnerhet fotboll. Så just fotboll hade ju jag gärna sett mycket av. Men det jag tror är det viktigaste är att sätta ihop en panel med mycket kunnigt folk o inga experttomtar som Kåmark o Ekwall exempelvis.
  Kolla på svenskafans FanTV (främst 08fotboll o Eurotalk), utmärkt föredöme. Förbättra sedan deras brister och utöka med fler sporter. Lägga till intressanta och aktuella klipp också givetvis.

  Lycka till, ser fram emot slutprodukten!

  SvaraRadera
 20. surfing / kitesurfing / rugby och cricket...
  väääärldens skönaste lirare hittar man där, inga jävla proteindrinkar och situps..mer öl, sex och obegripliga regler! =)

  me like!

  alt. hitta sämsta soplaget med innebandy alt. fotbollspelande innesäljare som ska drillas upp i typ blåbärs ligan =)

  SvaraRadera
 21. Fotboll är den mest populära sporten i Sverige. Zlatan är den mest populära idrottsmannen i Norden. I think you know where i'm gettin' at!

  Fotboll är allt.

  SvaraRadera
 22. fotboll på korpnivå.

  SvaraRadera