torsdag 23 december 2010

Till slu!

Så kan vi äntligen presentera säsongens sista Schulman Show. Det blev riktigt bra. Trots det som hände. Vi spelade nämligen in för första gången i tisdags. Men fick efteråt veta att det inte fanns något ljud. Det var knäpptyst. Så vi fick göra om - ärad vare Helena Bergström som ställde upp.

En jävla skam. Sånt får inte hända. Visst kan man skylla på en massa olika grejer, men det finns ingen riktig ursäkt. Önskar att man kunde säga: "Nä men det här är webben - här kan sånt hända." Men det är inte så. För vi har så knapp budget att det är ÄNNU viktigare för oss att grejerna funkar än för gammel-teve. Så otroligt jävla lalligt av oss. Men. En nyttig läxa för Hard Hat.

Vi har mer och mer att göra. Och behövde nog det här för att samla ihop oss.

Ber härmed om ursäkt till Helena, Markus, Zandra och Alex. Ni fick betala för våran läxa. Ledsen för det.

Hur som helst. Helena kom som sagt tillbaka dagen efter och är en ljuvlig person och det ser alla som ser på det här avsnittet av Schulman Show. Vi är tillbaka i mitten av januari.

5 kommentarer:

 1. Penny är ett fint namn:)

  SvaraRadera
 2. Världsklass i din blog. Text, tanke och ton. Kom till Götet och ät KÖRV!! God Jul /Anders

  SvaraRadera
 3. Mycket bra program! Har inte sett det innan men såg just Helena i förkväll och det var en så himla tråkig intervju jämfört med eran. Skönt att programmet är så avslappnat och att det inte är massa klipp hit och dit.

  SvaraRadera
 4. Men hände inte det med A Sjödin också? Det
  har iaf hänt åtminstone ett avsnitt förr!

  SvaraRadera
 5. Varför är det så dålig bild??

  SvaraRadera