onsdag 8 december 2010

På mässa


På mässa i Paris. Om webben. Le Web. Kul! Är inte direkt en mäss-kille. Kan inte riktigt det här med professionellt nätverkande. Blir stel och konstig då.

Har tagit ställning mot det här med roaming-avgifter den här resan, förresten.

Hur är er dag?

6 kommentarer:

 1. Jotack den är bra fast grå. Jag har lingonbröd i ugnen och försöker lära mig spela gitarr. Rätt chill arbetsdag såattsäga då va.

  SvaraRadera
 2. Bakfull men produktiv. Intervjuat en kille på Massive Ubisoft. Deras kontor var det sjukaste jag sett. Ett fyra våningar stort paradis för killar. Datorspel, biljard, fotbollsspel, arméuniformer etc etc. Nu ska jag belöna produktiviteten med bakishäng hos en god vän. Vi ska laga ankbröst, får väl se hur det går, är mer sugen på en överflottig pizza. dumt I-landsproblem.

  SvaraRadera
 3. Jovars, helt ok. Fast åt just en clementin som fick en tvåa i betyg, dvs. man kan identifiera att det smakar clementin men det var inte gott. 5:a är när de är syrliga och "saftiga med stuns i" (vilket nästan alltid sammanfaller med tunnt skal).

  SvaraRadera
 4. Inte så värst bra faktiskt, känner mig allmänt nedstämd och har en massa plugg som måste vara färdigt om 1,5 vecka. Men imorgon har jag "fredag" så det är väl bra i alla fall, och jag bakade en sinnessjukt god cheesecake igår, så det är väl bra det också ^_^

  SvaraRadera
 5. har precis gått upp och ätit frukost. har flera artiklar som måste skrivas idag, och jag älskar att vara överhopad med skrivjobb, det är ju det jag drömt om. ha så kul på mässan!

  SvaraRadera
 6. Precis klarat tenta två den här veckan. Snart helt färdig med studierna. Så allt i allt en bra dag, fast jag är förkyld och ganska hostig.

  SvaraRadera