måndag 27 december 2010
Just det! Måste göra reklam för en grej. Köpte lite olika grejer till Anitha i julklapp. Smycken och en necessär. Men det hon blev gladast för var trosor som heter Paula The Princess.

Hatar alltid att köpa underkläder. Känner mig som snuskig farbror, som en konferensknullare när jag går omkring där inne och glanar. Men den här gången slapp jag. För jag köpte dem HÄR. Bra!

7 kommentarer:

 1. Hej hej.

  Det står några tallrikar på erat bord i inlägget som handlar om att du är sjuk. Vad är det för några?
  Sjukt snygga. Såna vill jag ha.

  Ta hand om dig.

  SvaraRadera
 2. Fattar inte det där med att killar ska köpa trosor till tjejerna, är det som att "pissa in reviret" eller....

  SvaraRadera
 3. Det där med att killar köper trosor till tjejer är sjukt praktiskt. trosor kan vara sjukt tråkigt att köpa till sig själv. ungefär lika tråkigt som att köpa strumpor.

  SvaraRadera
 4. Hej Calle.
  Jag bor i Boston, och for att fa min dagliga dos av lite skon svenne mentalitet sa laser jag din och din brors blog. Jag uppskattar aven din och Alexs kreativitet med Schulman Show. Sa "enkelt", sa bra.En annan sak...
  Jag sag i din blogg att din tjej (snart fru) gillar mode. Jag har en Vintage affar pa webben som hon kankse skulle gilla. Det skulle vara super kul om Sverige fick upp ogonen for min web butik.
  Har e en lank till butiken om ni har tid och lust att kolla.

  www.woostreet.com

  Hoppas hon/ni gillar!

  Lycka till med alla framtida projekt!

  SvaraRadera
 5. Vad klagar du för, det är ju samma styckepris på trosorna som på Hjulen.
  200 kr styck :-D

  SvaraRadera
 6. Tja Calle!

  Vad är det för oseriös sida du har tipsat om? Vill byta storlek på mina trosor och har försökt få tag i det där företaget och de svarar varken på mail eller telefon. Riktigt oseriöst!

  SvaraRadera