fredag 3 december 2010

Pause

Människor som handlar på Pause kan vara det fånigaste jag vet. Ja, efter människor som JOBBAR på Pause. Ni känner väl till Pause, förresten? De säljer ljudsystem för jättedyra pengar. Gå in där och säg att du behöver bättre ljud i teven och du går därifrån hundratusen kronor fattigare. De luras säkert inte. Men de "brinner" för ljud så mycket. För dem är "bara det bästa" gott nog.

Människor som pillar med ljudsystem och människor som ÖVER HUVUD TAGET har ett "slutsteg" i sitt vardagsrum... Som plöjer ned pengar i de där systemen. Det är alltid snubbar. Och jag undrar vilken kvinna i hela världen som skulle vilja slå sig i lag med en sån.

Jag vet inte - kanske har jag bara svårt för perfektionister i stort. Folk som inte kan slappna av lite och skratta åt alltihop. För "bra ljud" är det mest skrattretande av allt.

10 kommentarer:

 1. Vissa har det ju som intresse. En del läser böcker, andra är audiofiler.

  SvaraRadera
 2. Jag är tjej. Ganska snygg dessutom tror jag. Ett liv också!
  Men jag går igång på bra ljud. Tyvärr har jag inte pengarna att bränna loss inne på Pause eller annan likvärdig butik.
  Fast jag förstår vad du menar med vilken typ av människor du menar..
  För övrigt har jag en idolbild på dig och mig från F12 förra sommaren.
  Jag frågade snällt om jag fick ta en bild och du sa ja!

  SvaraRadera
 3. Talar inte det här lite emot ditt inlägg om necessären?

  Du gillar necessärer, andra gillar ljud. Du gillar Israel, andra gillar Palestina.

  Imponerande hur oförstående du verkar vara tilldetta.

  SvaraRadera
 4. Jag har aldrig hört talat om Pause, det är alltså en elektronikaffär eller?!

  SvaraRadera
 5. Och det här kommer alltså från killen som graverade in CS på plånkan för 5papp...

  SvaraRadera
 6. ja, va fan, gillar man inte musik är det lite svårt som fatta... lika svårt att fatta för oss som inte förstår varför du visar upp plånböcker och nessesärer för 10tusen tals kronor...

  SvaraRadera
 7. Haha, min man är ljudnörd, but I love him. Själv har jag svårt att ta vinkännare på allvar, dricker gärna goda viner, men låt mig slippa föreläsningen liksom. Men egentligen tror jag att jag är lite avis på människor som har ett specialintresse, det är lite gulligt! Och om jag skall vara riktigt seriös så tycker jag att det är ett problem att män "får" ha specialintressen i övre segmentet som bilar, båtar, hifi mm, men kvinnor skall ifrågasättas för en handväska för sex tusen spänn. Inte okej.

  SvaraRadera
 8. Har tänkt samma sak flera gånger. Vad fan är det för människor som måste ha det absoulut bästa ljudet som finns när dom ska lyssna på sin musik? Hur kan man ha ljud som ett intresse. Mycket märkligt det hela.

  SvaraRadera
 9. Jag är tjej och har handlat på Paus. Jag handlar där för att där får man hjälp, till skillnad från de stora kedjorna. Och dom hade budgetvarianter som inte var ett dugg dyrare än på andra ställen.

  SvaraRadera
 10. Kommer osokt att tanka pa Farbror Barbro. Det finns inga genvagar till det perfekta ljudet!!!

  SvaraRadera