fredag 10 december 2010

Schulman Show!

Det är fredag och fredag innebär Schulman Show! Här är veckans avsnitt. Mysigt. Två mysiga män gästar. Bra! Titta när ni har tid och återkom!

9 kommentarer:

 1. Bra avsnitt! Både Mark och Niklas verkar vara trevliga människor. Men kan Alex sluta tjata om att Hanna är gravid?! Kommer Ann Söderlund tillbaka då Hanna går på mammaledigt?

  SvaraRadera
 2. Riktigt underhållande avsnitt, som alltid. Bra gäster, sköna panelmedlemmar och duktig programledare. Gillar att ni alltid fångar upp aktuella ämnen och "snackisar". Tycker dock att det var lite konstigt klippt några ggr, lite hackigt och avhugget liksom...fast det var kanske min dator som krånglade. Schulman Show är, enligt mig, det bästa som (inte) går på tv just nu!

  SvaraRadera
 3. lika bra som vanligt calle, lika bra. lätt sveriges bästa webbtv-program.

  SvaraRadera
 4. Om ni fortfarande är intresserade av konstruktiv kritik: ni måste fixa ljudet. Ibland hör man inte vad folk säger. Plötsliga nivåskillnader etc. Kompressorer kanske vore nåt? Hur som helst, bättre ljudtekniker!

  SvaraRadera
 5. Bra program igen Calle.
  En grej jag fundera lite på, som det vore kul om du kunde skriva något om. Din syn på att aftonbladet rycker citat och småklipp från programmet för att göra rubriker på och länkar till någonstans mitt i programmet. Detta är ju förstås otrolig reklam programmet får och är säkert en bidragande anledning till den stora publik som ser programmet, men känner inte du att det är rätt "trist" gjort av aftonbladet och framförallt tycker inte dina gäster det är jobbigt att få en rubrik på aftonbladet på något som tagits helt ur sitt sammanhang.

  SvaraRadera
 6. Riktigt bra som vanligt!
  Säger som jag alltid sagt dock, vill ha med dig i panelen Calle

  SvaraRadera
 7. Alltid bra men nya säsongen så hänger sig programmet efter ca 1-2 minuter, sen kan den buffra men startar aldrig igen. Så jag har sett ca 2 min av varje program av de nya....Kan ni ordna det tack?
  //Tom Lilywhite

  SvaraRadera
 8. Alltid bra men programmet hänger sig efter ca 2 min, sen startar det inte igen. Inget fel alls på min uppkoppling.
  Kan ni ordna det tack?
  //Tom Lilywhite

  SvaraRadera
 9. Älskar ert program verkligen! Blev så glad när jag läste din blogg för en halvtimme sen efter en hård jobbhelg o kom på att jag inte sett det senaste Schulman Show. Det är lycka i vardagen det! (ja denna söndag är som vardag eftersom jag jobbat hela helgen) Men iaf, tvångsfrågan är min absoluta favotirpunkt och jag gillar att Alex är på panelen att dom ska ställa "tuffa" frågor, det enda jag har o säga är: på dom lite mer!
  Sen undrar jag när du ska vara med i panelen nästa gång, eller varför inte som gäst?? Vore grymt kul!!

  SvaraRadera