fredag 12 november 2010

Äntligen Schulman Show!Äntligen! Nytt avsnitt av Schulman Show. Det bästa på länge. Om ni frågar mig. Men det kanske ni inte gör.

8 kommentarer:

 1. Strålande! Props till er! :)

  SvaraRadera
 2. ÄLSKAR nya avsnittet, Calle.

  Det blir bara bättre och bättre. Och Alex som kändes rätt obekväm i början äger ju nu. Hannah är super, hon borde vara med varje vecka. Marksu framstår som en riktig fjant, en ordentlig nolla, i klippet med Keith. Kan inte fatta att han släppte bandet. Men kul var det.

  Grattis!

  SvaraRadera
 3. aftonbladets videospelare kan vara det värsta.jävla.skitet. någonsin!"#%&€&#%# Men jag älskar programmet! Tack!

  SvaraRadera
 4. finns det någon show där du medverkar framför kameran? har för mig att det fanns en och att man där kände stor glädje över din och Alex sjävklara kommunikation. snälla svara!

  SvaraRadera
 5. Grymt!
  btw. vart är min hoodie? :)

  SvaraRadera
 6. Svar till tidigare talare: Hur tror du att du hade reagerat i en liknande situation? En världsstjärna attackerar dig verbalt och hotar att slå dig. Tror inte du hade varit så kaxig du heller, plus att Markus inte behärskar språket på samma sett som Keith gör vilket ger honom ett direkt övertag. Till skillnad ifrån dig så tycker jag att det tyder på en härlig självdistans hos Markus att han faktiskt vågar bjuda på det här. I övrigt så måste jag säga att Hannah Widell är fruktansvärt sympatisk och härlig. Jag tycker hon ska bli ett återkommande inslag i Shulman Show.

  Eder Maximillian

  SvaraRadera
 7. Alex var verkligen strålande!

  SvaraRadera
 8. Bäst än så länge den här säsongen! Jonas Gardell är underbar och jag tror att jag är lite kär i Markus Larsson.

  SvaraRadera