måndag 22 november 2010

Blaj-dag

Ganska usel idag. Har inte gjort någon verklig nytta. Det gör man i och för sig aldrig i den här branschen. Verklig nytta, alltså. Man lever för sig själv. Hittar anledningar till sitt eget berättigande. "Jag behövs för jag kom på den där idén!"

Samtidigt är det så lätt att säga saker i stil med att man vill mura en vägg eller hjälpa till i Afrika. Hjälpa till i Afrika? Hur då? Ska jag blogga för dem eller? Vad kan jag göra?

Nej. Det goda samvetet får man hitta på andra ställen än i mediebranschens utmarker. Som att besöka sin gravida fästmö på hennes jobb med lussekatter, till exempel! Visst - jag kanske störde. Hon var i nåt sorts möte. Men hon älskar lussekatter. Och jag henne.

9 kommentarer:

 1. Hon är så vansinnigt vacker din Anitha!

  SvaraRadera
 2. calle känns det inte lite som om Anitha är smartare än dig? inte för att du är dum eller så men hpn känns väldigt sofistikerad...

  SvaraRadera
 3. Åh, Anitha är så snygg, ni kommer få en så söt bebis ^_^

  SvaraRadera
 4. Varför är du inte längre producent för stylisterna? sparken?

  SvaraRadera
 5. Haha. Nej. Ingen spark som tur är. Vi lade produktionen av Stylisterna på utmärkta Strix. Jag är ännu inblandad.

  SvaraRadera
 6. åh vad ni är fina.

  SvaraRadera
 7. Det var visserligen ett tag sedan jag läste din blogg, men att jag har missat att ni skall ha barn.. ett stort grattis och lycka till

  SvaraRadera
 8. "Vad kan jag göra?" Nå, nog kan du allt avstå en del överflöd och donera pengarna. Det måste man ju inte förstås, men det är fånigt att skylla ifrån sig sådär. "Vadå, ska jag blogga för dom?"

  SvaraRadera