måndag 1 november 2010

Min kväll
Jag tittar på Böda Camping och gillar det väldigt mycket. Kanske lite väl många svår-resta tält. Men bra! Jag blir underhållen.

Maten gick fel. Råkade papphammar-tömma hela saltkaret över sidfläsket till carbonaran. Mindre underhållande. Mackmiddag idag igen. Ägg och kaviar.

Anitha har somnat bredvid mig. Trivs när hon sover. Ingen kan sova så gott som hon.

Jag har fått en bra teve-idé som jag ska skriva med imorgon.

Och så spillde jag kaviar på mina jeans. Det är något särskilt med kaviar- och senapsfläckar, visst? Doften försvinner inte.

Det är min kväll. Säg mig nu - vad är er kväll?

6 kommentarer:

 1. Tränade, kom hem, åt middag, duschade och stupade i soffan. Flyttade över till sängen och slocknade igen. Nu-försöker vara varken ett tag till så man inte vaknar pigg som en lärka 05.00 i morgon bitti!

  /Anna

  SvaraRadera
 2. Måste ju kännas fantastiskt som producent att känna att man lyckas underhålla TV-publiken. Nästa gång kanske det blir din tur att känna så eller sitter du och skriver på KaT Säsong 2?

  SvaraRadera
 3. jag har morgon i solsken, frukost utomhus och ska skriva fem artiklar idag, korta, men ändå. jag är i nya zeeland, förresten.

  SvaraRadera
 4. Jobbade över på Burger King, kom hem tio på kvällen. Skar mig i långfingret vilket innebär att jag inte kommer kunna spela gitarr på ett tag. Det gjorde mig sur. Värmde den överblivna middagsmaten där spaghettin var så där urvattnad som gammal spaghetti blir. Nu: Den första Oasis-trummisens biografi! Bra avslut ändå.

  SvaraRadera
 5. Wall Street 2 hemma i sängen med flickvännen!

  SvaraRadera
 6. Sista avsnittet av I Anneli som liksom blivit mitt andra jag. Tar illa upp när de är elaka mot henne. /Anneli

  SvaraRadera