onsdag 17 november 2010

Schulman Show!

Just klar med inspelningen av fredagens Schulman Show. Bra skit. Riktigt bra. Plura och Andreas Carlsson var där. Sjukt trevliga båda två.

Känns som att programmet landat i något riktigt bra nu. Visst - det är fortfarande webb med allt vad det innebär. All teknik är inte top of the line och vi som jobbar bakom är inga finlirare, direkt.

Visste ni att Hellenius Hörna har elva personer anställda bara i redaktionen? På heltid! Sen tillkommer ju all studiopersonal så man kommer säkert upp i en 30-40 man. Vi är fem personer. Och jobbar inte heltid nånstans med detta.

Ändå drar vi 300 000 tittare varje vecka. Vår budget är en bråkdel. Och innehållet är fan inte så pjåkigt. Alex är för jävla bra som programledare. Ett ess.

De må skratta åt oss på gammel-teve. Men blott de frukta oss. Eller det gör de kanske inte. Men så här: Schulman Show är framtiden.

2 kommentarer:

  1. Hej

    Du har rätt i att Alex är ett ess som programledare. Enda nackdelen är att programmet är på tok för kort. Schulman Show är veckans mediala höjdpunkt.

    /Marcus

    SvaraRadera
  2. Ni är bättre än Hellenius hörna, kanske behöver man inte så många anställda trots allt?! Och man slipper den förbannade reklamen mitt i programmet i supersuccén Schulman show.

    SvaraRadera