söndag 28 november 2010

Min helg i bilder

Här är min helg. Varken mer eller mindre.På fredagsmorgonen satte jag mig i bilen med Micke för att köra till Halmstad på ett jobb. En riktig mardrömsfärd. Snöigt och jävligt. Men lyckades ändå ta mig ned på sex timmar. Men ändå! Kul att köra!I Halmstad mötte vi upp Dicken och Gurra som varit nere och jobbat i Helsingborg. Och så gjorde vi vår grej - spelade in en musikvideo live med bandet Vincent Vicious. Bra jävla band! De vann en tävling med Red Bull och har chans att åka till London och spela in sin första skiva i värsta största studion. Kul! Anledningen till att alla pöjkar håller ett finger över ölen är att vi hade en liten grej. Ja. Vi knackade varandras öl. Ni vet. Så hela ölen bubblar över. Moget! Kul! Vidare!
Här spelar Vincent Vicious. Inte så bra bild - jag satt och åt middag bakom scen där på The Fox and Anchor. Men härlig stämning! Hela puben lyfte när de körde och jag fick gåshud flera gånger.På lördagen åkte vi hem och jag och Anitha bjöd hem Martin Akander och Tesso på middag. Älskar de två. Det var Martin som gav mig chansen att producera gammel-teve och det kommer jag aldrig glömma. Sen spelade vi Besserwisser - killarna mot tjejerna. Jag och Martin åkte på så mycket däng. Och blev visst skyldiga the hoes en helg på Bomans i Trosa. Surt.Det är den här flaskan jag skyller förlusten på. Ju mer som försvann från den desto hårdare torskade vi. Dumt! Men trevligt ändå.Idag fick Anitha något konstigt i blicken och beordrade mig att köpa en gran. I min familj tar man in granen dagen innan julafton... Hur som helst. Anitha klädde granen och malde på med julsånger och det var mysigt och till och med jag, som varit kantig mot jul i tio år, fick in känslan. (Jag köpte en Mocca Master-jävel till mig själv också. Gött.)
Sen träffade vi Amanda, Charlie och Alex på Riche. Charlie har börjat acceptera mig fullt ut. När vi kom gick hon mot mig med öppna armar för att krama mig. Jaha. Sen gick vi till NK. Och nu är vi hemma och Anitha är tjock om magen och allt känns riktigt härligt.

5 kommentarer:

 1. Vilken grym helg du verkar ha haft! Vad kul att se en bild på Charlie, vad stor hon har blivit! Och lika söt som alltid.

  Det där med granen, jag fattar det inte.. Hos oss har vi alltid tagit in den och klätt den den 23:e också. Den lär ju ha barrat sönder innan julafton. Well well, mysigt ser det ut i alla fall!

  Och det är så KUL att Anitha är tjock om magen! :)

  Ha en fin kväll.

  SvaraRadera
 2. Din tröja är så vidrig!

  SvaraRadera
 3. Fin grön tröja!
  Och vad stor Charlie blivit, fantastiskt söt - tänk att den här tiden nästa år har ni också en :)

  Roligt!

  SvaraRadera
 4. Brukar inte vara den som läser en blogg och glädjer mig åt en person jag inte känner. Men du Calle.. ja. Jag önskar dig och Anitha all lycka! Verkligen! (Och fortsätt knacka öl, sjukt kul.)

  SvaraRadera
 5. Till Lisa...Du ser att det är en "fejkgran"...eller

  SvaraRadera