torsdag 4 november 2010

Hemskt, detta

Blir man inte lite trött på tidningarna? Blir man inte matt av att Arkelsten rullas i tjära och sen det tappra försöket att sänka Mona Sahlin? Blir man inte alldeles matt på det där? Den offentliga kölhalningen. Och nu kungen. Jag orkar inte med de där dreven. Och jag tror inte att någon av oss kan förstå hur pressande det är. Herregud - jag känner mig hatad för att ha producerat Kungarna av Tylösand, och jag är knappt nämnd i debatten. Gött nog.

Lärdomen är ju att aldrig någonsin ta ett jobb där det finns risk att man blir granskad och sen uthängd. Vem fan vill bli framgångsrik politiker när hängningen är den slutstation och bara en tidsfråga? Vem av oss har inte gjort bort sig? Mig skulle man kunna sänka bara genom att googla några minuter.

Jag får ont i hjärtat när jag tänker på hängningsförsöket av kungen. Kanske är jag blödig. Men ingenting är ju helt bekräftat. Och inte ens om det blir bekräftat är jag jätteintresserad.

Tänk om din eller min pappa fläktes ut så här. Mardröm. För alla inblandade. Frågan är: vem mår bättre av det här?

12 kommentarer:

 1. Jag får bara inte ihop att Camilla Henemark skulle vara inblandad i det här. Jag tänker mer... Lill Lindfors eller något.

  Ha en fin dag Calle!

  SvaraRadera
 2. LEAVE KUNGEN ALONE!

  SvaraRadera
 3. Det är vuxna människor som valt dessa karriärer själva. När det kommer till kungen är han fri att abdikera när som helst. Vid hans tron tillträde - i mitten av det röda 70-talet - hade det varit en mycket enkel historia..

  SvaraRadera
 4. Jag håller med dig Calle. Tycker nog skandalböcker överlag är rätt onödig kost om de skrivs OM någon - däremot rätt skoj när någon skriver om sig själv. Tänker också på hur det skulle kännas om min pappa blev uthängd med allt möjligt. Tror knappast min myspappa gjort nåt värt att skriva hem om, men själva idén att folk ska prata och dräggla över att en människa försökt föra nåt slags liv precis som alla vi andra gör? Näe, det är inget roligt. Alla gör dumheter, kasta första stenen och det där.

  SvaraRadera
 5. vem som mår bättre av det? läsarna och resten som får reda på att alla inte är så perfekta som de utger sig för att vara.
  hur hade världen sett ut annars, full av skyltdockor med gloria?
  nej tack

  SvaraRadera
 6. Håller med Emil - han är fri att abdikera när han vill. Och så är det bra att vi får veta hur överklassens män ser på kvinnor,som är en trist kvinnosyn.

  SvaraRadera
 7. Du! Du mår bättre och du är utstuderad och väljer att nämna dem i din blogg, så att du på så sätt får fler läsare. Fina sökord: Arkelsten, Sahlin och Kungen. Du skiter fullständigt i deras välmående, Calle Schulman mobbare nr 1.

  SvaraRadera
 8. Men det finns nog andra människor som har det värre än kungen. han klarar sig nog, antar att han haft det gaaanska så nice i sitt liv ändå. Inget att få ont i hjärtat över..Herregud!

  SvaraRadera
 9. Tycker inte att kungen ska ha någonting med strippor, luder och GROVT kriminella att göra. Han vet bättre dessutom...så nej jag tycker inte ett dugg synd om honom och tycker att han istället borde stå för vad han gjort...som en bra människa hade gjort. Dessutom har han mage att vara nedlåtande i sitt uttalande under presskonferensen. Ta bort gubben istället!

  SvaraRadera
 10. Don't do the crime if you can't do the time... Så enkelt är det. Lägg av och dalta med kungen! Det är en vuxen människa som är fri att abdikera när han vill om det inte passar. Men han vill såklart ha fördelarna hans uppburna position innebär, därför stannar han där han är. Beter man sig korkat och tafsar runt på yngre kvinnor i OFFENTLIGA LOKALER så är det väl inte så förvånande om någon till slut skriver om det? Som äkta man borde han inte försätta sig i dylika situationer och framförallt inte som statschef!

  SvaraRadera
 11. Blir ledsen när jag ser responsen på detta inlägg. Kan vi inte bara lämna kungen ifred, på vilket sätt gör det våra liv rikare av att spekulera och rota i hans privatliv? Även en kung måste ha rätten till integritet. Ha lite hjärta.

  SvaraRadera