tisdag 16 november 2010

Väntar bara

Snart kommer hunden! Om ett par veckor, bara. Men jag fattar inte hur jag ska fixa att vänta så länge. Kanske ska man åka till Gotland och hämta honom nu med en gång? Just nu heter han Anton. Men jag tror han måste döpas om.

Jag vill ha hunden NU! Nu nu nu nu!

9 kommentarer:

 1. Åh va kul! Finns inget mer underbart än att ha hund. Kan inte ni lägga ut youtube-länken till hon tjejen som sjunger I will always love you på senaste Schulman show? Har letat efter klippet på youtube, men utan framgång. tack på förhand!

  SvaraRadera
 2. Fan va avundsjuk jag blir.
  Har längtat efter hund sen min gick bort i cancer men så har jag gått och blivit svinallergisk. Det är fan inte rättvist

  SvaraRadera
 3. Döp honom till Roger Nylandaar! ha ha :)

  SvaraRadera
 4. Calle, nu har din gamla assistent börjat med ditt koncept och lanserar "Kärlek med Dasha". Tycker du att någon som skriver sånt här borde få ge sina läsare råd?

  http://nojesguiden.se/blogs/dasha-girine/lets-talk-about-sex-baby/#comments

  Tack för en bra blogg!!

  SvaraRadera
 5. Vad kul det blir för det lilla barnet att växa upp med hunden:)
  Det är inte alls svårt att ha hund och sedan barn, tvärt om! Lycka till med allt.

  SvaraRadera
 6. Hej! Nu har jag hittat din blogg igen, trodde att du hade slutat blogga. Kul att jag hade fel! Läser att du och Anitha ska få barn, är det så? Va roligt i sånt fall. När kommer bebisen om man får fråga?

  SvaraRadera
 7. jag tycker att jycken ska heta agaton (helst med ett långt a i början). ett jävla fint hundnamn.

  SvaraRadera
 8. Helt off-topic; Var har du och Anitha köpt er skitsnygga sänggavel?

  SvaraRadera
 9. Åh, en liten griffon brabancon! :-)) Ljuvligt! Det är ett år sedan jag miste min mycket gamla fina vovve och jag funderar så smått på just en korthårig griffon b. Har känt en sån en gång, jättemysig. Om han är leveransklar i åldern finns det väl inget som hindrar er att hämta honom nu? Lycka till och glöm inte - många bilder på honom i bloggen!

  SvaraRadera