måndag 1 november 2010

Konferangs igen snart!

På torsdag ska Hard Hat på konferangs. Igen. Gillar konferangser där jag är med och sätter agendan. Viking Cinderella - hoppas hon är välsvetsad. För ni vi är klara med henne så... Ja, ni vet. Kanske ska skriva en dagsplan med punkter och dragningar:

13:15-14:00. "Hur vi sänker Minttun snabbast"
15:00-17:00. "Gin&Tonics betydelse för Hard Hats tillväxt"
17:00-17:15. "Gruppövning: Att hålla upp håret på den som kräks"

Närå. Men vi har ju så mycket att fira! Linnea, som är så jävla duktig. Blir hyllad av våra viktigaste kunder och har gjort Schulman Show möjlig. Gurra som är vårt senaste superfynd och min rotetvåa. Tills han åker åttor runt mig. Maria som har gjort ett så jävla bra jobb och hållit Hard Hat flytande när vi andra var i Colombia och möglade. Micke som faktiskt räddar Hard Hat från full skam med att leverera utav helvete i Paradise-gate. Och Dicken, såklart. Som gjort det tunga jobbet från början.

Min rädsla för baksmälla har slutligen vunnit kampen mot lusten att dricka mig full. Det är skönt, på något sätt. Men jag ska göra vad jag kan på torsdag. Hålla hatten högt.

3 kommentarer:

 1. ps. konferens har inget g i sig.

  SvaraRadera
 2. 09.15-11.00 (Dagen efter): Vattnets betydelse för sjöfarten

  SvaraRadera
 3. Självklart finns det någon som kommenterar stavningen på konferens.

  Nu kanske jag är HELT ute och cyklar, men jag tänker ändå våga mig på en gissning, jag tror att Calle VET hur "konferens" det stavas. Att skriva det som "konferangs" är en liksom en GREJ. Förmodligen på grund av människor som envisas med att uttala det så. Verkligen envisas.

  Bara för att klargöra: Jag är inte ute och cyklar. Jag vet att det är så.

  SvaraRadera