söndag 28 november 2010

The Show!

Här är senaste Schulman Show. Trevligt program! Titta nu ikväll och säg vad ni tycker.


11 kommentarer:

 1. Jag tycker att det blir för många analsyser av olika reklamfilmer. Ganska enformigt. Samma sak med att med Marcus jämt får "recensera" en dålig låt. Marcus ja, hans placering var väl inte den bästa.

  SvaraRadera
 2. Du, Calle, jag tycker också att det var ett trevligt program. Det är alltid en trevlig och dynamisk (jo, men faktiskt) stämning i programmet. Enda undantaget är programmet med elisabeth höglund. Det var verkligt tråkigt, det. Reklamfilmerna tycker jag är ett skojigt inslag. Fast jag förstod inte alls det jätte-tokiga i att Richard Sjöberg plötsligt stod på fel sida av klockan. Tyckte du det?
  En grej jag inte alls förstår: varför anstränger sig Aftonbladet för att alltid lägga in programmet så diskret som möjligt på sajten? Varför inte skylta med det åtminstone lite mer? Jag tror faktiskt att många helt sonika missar programmet. Nu senaste fick jag leta en god stund för att hitta det. Såg att det låg under en subtil rubrik förtäckt av en reklamfilm.
  Keep up the good work

  SvaraRadera
 3. Idén bakom Alladin-reklamen är uppenbar: Killen i mitten försöker få den vita pralinen, så när hans kompis försöker ta den skakar killen i mitten till paketet så att kompisen snuddar vid (och därmed måste äta) den äckliga pralinen (och killen i mitten tycker att han är skitsmart). Kul och bra program ännu en gång!!

  SvaraRadera
 4. Mating mission, vad är vitsen med det? Att få gästen att känna sig obekväm? Att få in reklamen för Axe? Jag tycker den kan tas bort!

  Å soffan, tycker inte nån ser ut att sitta bra i den... visst, kanske svårt att få plats med stolar till alla men det är ändå att föredra.

  Annars ett toppen program som jag längtar efter varje vecka! Saknar Alex blogg! Hälsa honom det!

  SvaraRadera
 5. Programmet var sjukt bra när Calle var med, programmet är fortfarande riktigt bra, men gillade Calle. Riktigt bra gäster den här gången, skrattade högt flera gånger.

  SvaraRadera
 6. Jättebra, verkligen! Jag gillade också avsnittet när Calle var med.

  SvaraRadera
 7. dåligt: mating mission, att gästerna sitter tätt på rad (man blir illa till mods av att se dem så), att alla pratar i mun på varandra, att marcus får så lite utrymme.

  bra: lätt det enda sevärda nöjesprogrammet fortfarande, fortsätt kör ba! plus att det gör fredagsstämningen.

  SvaraRadera
 8. Alltså, vem fan har tapetserat bokhyllan helt ojämnt? DET om något är irriterande att titta på.

  SvaraRadera
 9. Jag älskar verkligen Schulman Show. Ni borde fixa en fanpage på facebook pronto!
  Som tidigare påpekat så satt Marcus lite konstigt till det här avsnittet. Och jag tyckte han fick för lite utrymme. Men det kanske bara är för att jag är förälskad i honom.
  Och angående Mating Mission så tycker jag att det är helt underbart. Det är precis sådär obehagligt att det är jobbigt att se men fortfarande förskräckligt roligt. Sorans respons "Nice" var ju f.ö. den roligaste hittills också.
  Jag tycker att det är fint att alla sitter så tätt inpå och pratar i mun på varandra. Det ger en så gemytlig och intim känsla över hela programmet.

  Keep it up! Men som sagt, varför skyltas inte programmet mer på Aftonbladet?

  SvaraRadera
 10. Ni är så jävla bra. Men åh vad jag saknar att kunna lägga till Schulman show som favoritprogram på Facebook! Kom igen nu, skapa en fansida, det saknas en! Jag vill kunna visa vilken show jag aldrig någonsin missar för att den är så jävla bra.

  Det förlorar ni väl inte på?

  SvaraRadera
 11. Mycket trevligt program, som vanligt! Lite roligt och samtidigt småirriterande att Aro pratar i munnen på Alex hela tiden i början. Trodde Aro var mer respektfull, men han är rätt cool ändå får man säga. Bra gäster idag! Hanna var för övrigt väldigt härlig i detta avsnitt. Jag har tänkt på en grej, tror det skulle bli ett väldigt roligt avsnitt om ni tog in två gäster och pratade relationer, behöver inte bli alltför intimt eller privat för gästerna, utan bara mer generellt. Sånt som alla kan relatera till. Inte som nån ny grej, bara ett avsnitt eller en stund av ett avsnitt. Skulle iaf jag tycka var roligt och jag tror att många tycker lika. Annars har jag bara att säga: Keep up the good work! Och sluta aldrig göra Schulman Show!! Och en sak till, håller med dom andra om en fan-sida på facebook. Tack för ett underbart program!

  SvaraRadera