tisdag 16 november 2010

Bloggahlics

Kollade just på Bloggaholics på aftonbladet.se. Blir inte klok på programmet. Stämningen är liksom spänd och aggressiv och tät i 25 minuter. Gillar sån stämning. Men inte genom ett helt program. Programledaren Shire verkar vilja stå över sina gäster på ett ganska konstigt sätt. Han verkar liksom skämmas över sitt jobb.

Konstigt.

3 kommentarer:

  1. shire jobbade väl på ztv eller mtv förut? vilket nederlag.

    SvaraRadera
  2. VEM ska passa hunden när ni är ute på kvällar o nätter o after work? Aldrig mer en spontanrunda ute, alltid bråttom hem, är det likt er? Och när ni ska fika o shoppa på helgen...står stackarn bunden utanför då?

    SvaraRadera
  3. Till anonym kl 21:53! Jag hoppas du är ironiskt för annars kan du inte ha något roligt liv. För det första får man i Stockholm på de flesta ställen ta med hunden in på affärerna, för det andra är de två som ska ta hand om den så jag tror om Calle nu extremt gärna vill gå på café, spontan rundor så går det. Fasen jag har haft hund och det har inte hindrat mig och den klarade sig alldeles utmärkt, blev 13 år. Dessutom på sommaren kan man ta med hunden överallt då det finns utomhusservering. Och vadå alltid bråttom hem? Han ska ju ha med den på jobbet. Han kommer dessutom ha lika bråttom hem för att vilja träffa sitt barn och sin fru. Herregud se det positiva istället med vad en hund innebär! Ovärderlig vänskap, sällskap och kärlek. Att man tvingas gå på promenader är väl super --> bra för hälsan. En bra kompis till den lilla bebisen. Det positiva väger 100 gånger tyngre än det negativa.

    SvaraRadera