fredag 5 november 2010

Tävling!
Vem vill vinna en härlig Hard Hat- hoodie från The Terrace? Uppdraget: mejla mig vad ni skulle vilja se på tv som inte ännu finns.

Jag vet att det finns sjukt mycket bra där ute. Om det kommer in något riktigt bra ser vi till att göra det! Ok?

Bästa iden vinner tröjan.

32 kommentarer:

 1. Paradise hotel goes gay! Skulle va så sjukt mkt sex.

  SvaraRadera
 2. En svensk komediserie i stil med Vänner och How I met your mother som inte blir töntigt stel eller bajsnödig.

  SvaraRadera
 3. Sexprogram ala Malena Ivarsson

  SvaraRadera
 4. Jag vill se vad människor som varit med i olika program gör idag...
  Vad gör Range idag liksom? Och vad hände med big brother-Danne?

  SvaraRadera
 5. Jag hade velat se något som handlar om studenter, fast på en underhållningsnivå i stil med femmans böda camping eller ullared. Dock ett mer personligt program där man följer med på studentfester, på föreläsningarna, after-schoolen etc etc. Allt som har med studentlivet att göra helt enkelt. Men samtidigt ska det innehålla smaskiga detaljer kring deras privatliv.

  Ps:Jag tänker framförallt då på universitetsstudenter

  SvaraRadera
 6. Jag vill se vänner till singlar detja för att få ihop sina singelkompisar. Har tänkt på det ett tag.

  SvaraRadera
 7. Vore skoj med en frågesportstävling i stil med "Vem vet mest" fast tvärtom, kora sveriges minst allmänbildade person i tävlingen "Vem vet minst" eller "Sveriges dummaste". Ha! Där har du det!

  SvaraRadera
 8. Jag har faktiskt några ideer... framförallt en svensk version på miami ink. Var och varannan är ju tatuerad och det bara måste finnas massa sköningar man kan ha med? Vi som bor i örebro vet ju att det finns mer tatueringsstudios är det finns pubar i dublin, och vi vet alla att det även finns ett och annat original. ingen nämnd, ingen glömd.

  Eller en reality/ dokumentär om unga entreprenörer, nån mix av the hills/draknästet... nåt som kan vara kul att följa men med bra innehåll. Nåt som, om jag får använda en kliche.. "Inspirerar"

  Denna ide blev sågad, men att filma ett gäng original med sina odågor till hundar och sen sända som underhållning men även som nåt man kan lära sig av. Ni som känner mig har ju träffat oliver, eller mera känd som gula fasan och vi vet alla att han skulle göra bra tv. bara kamerakillen är snabb ng, så han lyckas få med honom i bild länge nog....och hundägare precis som kattägare kan vara väldigt..underhållande?

  En annan ide är att göra svenska versioner på tex. made. dvs. låt en vanlig person få en chans att förverkliga en något de vill göra/ bli. den version som går nu går ofta ut på att tjockisarna vill bli baldrottning. jag tror man kan göra mer av det...

  I england kör man nåt som heter nåt i stil med "beautiful naked", man tar vanliga tjejer, stylar, lär dem klä sig rätt beroende på sin kroppstyp osv. för att bevisa att alla är vackra som de är... Aaaahh. så smörigt så det blir bra. precis vad vi kan behöva i sverige, som bara känns så skevt de ideal som finns här nu.

  SvaraRadera
 9. Ett program som handlar om att pruta bäst. Två personer får en viss summa pengar och ska då köpa en begagnad sak av samma märke och modell. T.ex att jag och Pontus är två fattiga studenter som är i behov av en bil, vi får 30 000:- var och ska då fixa en Saab 95 årsmodell 01 som kostar 30 000:- på t.ex blocket. Om jag lyckas köpa bilen för 21 loppor och Pontus får likadan bil för 23 så får jag bilen och dom 23 000 kronorna som Pontus la ner på sin bil. Bilarna som blir över så att säga lottar ni ut varje avsnitt till dom hemma i sofforna.

  SvaraRadera
 10. Skulle gärna vilja ha något liknande som det där "På rymmen", som Hjalle och Heave var med i. På ett ungefär. Att folk ska hålla sig undan eller så... Och den där tröjan kan du gött skicka till mig, som plåster på såren att du aldrig skickade de där teérna till mig ;-) (efter att jag vunnit Gissa Mackan-tatueringen)

  SvaraRadera
 11. Biggest Gainer vore roligt! Vem kan tjocka till sig mest under några veckor på ett slott nånstans.

  Sen vänder man på det och gör dokumentär om vinnarens väg tillbaka till formen.

  SvaraRadera
 12. Tjena Calle, jag skulle vilja se en kombo av reseprogram och ett program där man får träffa sköna typer. Det jag menar är alltså att man i varje program åker till en stad i världen och sedan får svenskar som bor där berätta om staden, människorna och hur det är att bo där. Det måste ju finnas hur många svenska sköningar i världen som helst eller?! Jag tror detta skulle funka mycket bättre än dagens sjukt tråkiga reseprogram. De är så IN i helvete tråkiga.

  SvaraRadera
 13. Grattis till bebisfröet som växer och gror! Så härligt!

  SvaraRadera
 14. Jag skulle tycka att en svensk version av Amazing race som visas i USA skulle vara roligt. Krävs lite för stor budget kanske?

  Kändis-bigbrother där deltagarna får mycket alkohol.

  24 timmar som visades på TV3 för länge sen. Kommer ihåg när Paolo Roberto och Victoria Silvstedt bodde ett dygn ihop. Efter lite alkohol satt Paolo och drägglade över Silvstedt :) Dock viktigt att para ihop rätt sorts människor för att det ska bli intressant.


  Extreme makeover, som den amerikanska förlagan med personer som tex gör flera olika plastikoperationer på en gång, osv.

  Datingprogram. Typ som vem tar vem där de inte ser varandra. Sen när personen som dejtar valt en person får han/hon se alla personerna som svarat på frågor. Då får han/hon valet att välja om och gå efter utseende istället för de svar de lämnat. Sen får man även se hur dejten gick.

  SvaraRadera
 15. Calle! Grattis! Blev så glad när jag läste ditt twitter i morse. :) Krampåre!

  SvaraRadera
 16. Min idé är att stänga in x antal personer i ett hus. Speciellt med just dessa människorna är att de verkligen inte kan klara sig sälv, jag menar det kan inte diska, städa eller laga mat. Jag har t.ex. en kompis som skulle vara perfekt för denna idé som frågade om han skulle ha "disksås" i vattnet. Det är väldigt underhållande.

  En annan idé är en ny form av serien raj-raj. Jag tänker att helt vanliga människor får uppdrag och kan samla poäng genom att göra pinsama saker och driva med sig själva på stan. Den med flest poäng vinner, en pinsam sak är t.ex. att störa en annan människa genom att typ knuffa eller sjunga eller bara prata konstigt med den honom/henne. Målet är då att få denna att säga "Men vad gör du?" så tt man kan svara att man flörtar. Också hemskt underhållande.

  SvaraRadera
 17. En svensk verison av MTV:s "Disaster date", det hade varit sjukt kul!

  SvaraRadera
 18. En serie med bögar och flator, gaylivet är mer drama, sex och fylla än kungarna ju, hehe :)Plus sjukt mycket snyggare människor

  SvaraRadera
 19. Lyxfällan fast för företag med en riktigt arg djävul som programledare! Vart skickar jag fakturan?

  SvaraRadera
 20. Perfekt här kan man ju sno lite ideer, Tack för kaffet

  SvaraRadera
 21. Festivalliv. Följ med ett gäng ungdomar genom festivalsverige. Tält, spyor, bajs och massa sex en hel sommar. Bra jävla tv kommer det bli!

  Kör på det Calle!

  SvaraRadera
 22. Skaka liv i den gamla dokusåpan Club Goa. Låt ett riktigt rövgäng beståenda av gamla föredetta dokusåpadeltagare och ring in Nalle och Jugge igen till tv programmet. Club Goa var ju lite som kungarna fast med äldre deltagare. Folk skulle förmodligen hata programmet men jag skulle älska det. Ge mig tröjan nu tack,

  SvaraRadera
 23. Zlatan, Jonas Hassen Khemiri, Andreas Weise och Ola Rapace ska tillsammans starta och driva en pizzeria på Drottninggatan. Typ baren.

  SvaraRadera
 24. Vad som helst med Filip & Fredrik och givetvis båda bröderna Schulman. VAD SOM HELST. Det kan inte bli annat än asbra! Håll med mig och skicka tröjan.. :)

  SvaraRadera
 25. Big Brother - fast i rymden! Vinnaren får komma tillbaka till jorden?? Kanske inte så billigt att genomföra men sjukt bra ide' ;) Jag har bättre idéer men de byter jag inte mot en tröja hehe

  SvaraRadera
 26. Jag skulle vilja se ett program med Idol-liknande upplägg men för seniors; typ 35 (45)och äldre. Var på Idolinspelningen i Frihamnen i fredags och fick en känsla när jag såg Gier sjunga att ett Idol-upplägg med äldre (typ gitarrglada pappor) skulle kunna bli ett positivt program med Let's Dance-liknande vibbar där man som publik så gärna vill se papporna och mammorna utvecklas, gå framåt och bli poppis.

  SvaraRadera
 27. Jag har bästa tvprogramstipset!

  Jag skulle vilja kalla det "Generationsfest"

  Hur många har inte varit på en fest där alla representanter av olika sekel/typer/människortjejer/killar/åldrar etc. varit representerade och tyckte det varit kvällen som var bäst? Hur många säger sig inte tycka att förfesten är bättre än utgången och är vi inte alla eniga till att vara trött på skräptv som ständigt visas på bästa sändningstid?

  Tänk tanken inte är klar, så är detta mest startskottet, men två riktlinjer finns att tillgå:

  1. Blandade människor, kända som okända, ökända och svenssons. Alla åldrar ska vara representerade, allt från stina 24 och hennes son till Arvid 87 med alkoholproblem men med ett stort hjärta. Däremellan så ska såväl Bikerbettan, stureplansSara, norrländska Benke och blåstaHeidi sysnas och dra sitt strå till stacken. Dessa i sin tur ska sedan tillsammans annordna fest med aktiviteter, där deras släkt och vänner bjuds in, och sedan har trevligt en kväll.

  2. Programmet måste heta "Generationsfest" Bara för att det är ett sådant förbannat bra namn.

  Konceptet är slående, det kan bli hur bra som helst, för är vi inte trötta på att se 14isar supa i tv, eller gubbversionen av paradise i halv 8a hos mig?
  Det här är något för alla. Det känns 2011. Och inte allt annat skräp som går idag som känns så förbannat gjort!

  SvaraRadera
 28. Hej Calle. Jeg har sendt deg en mail med hotel-ideen min. Håper du leser mailen og ser forslaget mitt. Hilsen Line fra Norge

  SvaraRadera
 29. Men farfar? Hallå? Vem vann?

  SvaraRadera
 30. Skulle vilja se ett program där man får följa människor som behöver svensk sjukhusvård (och som givetvis får hjälp av programmet!) men mot alla odds inte får det de förtjänar!

  Fadern min har gått i 3 år med extrem verk i benen och får hasa sig fram med hjälp av kryckor när det är som värst. Som ett exempel.

  Fast detta kanske är lite bortom din nisch?

  /B

  SvaraRadera
 31. Fear factor SWEDEN! eller Amazing Race Sweden med gott folk. Behöver inte kosta så mycket att ta sig mellan svenska städer.. =)

  SvaraRadera
 32. Följa ordningsvakters jobb på Stureplan med omnejd. Typ som "Cops" fast för vakter, då det alltid händer något varje kväll. Kan kallas för "Bakom repen" eller något. Finns inget sådant i Sverige idag.

  SvaraRadera