onsdag 17 november 2010

Valet

Vet inte hur vanligt det egentligen är. Men jag har en känsla av att singlar har en tendens av att vara för kräsna när det kommer till att träffa någon. Här får ni singlar något att fundera på när det kommer till egenskaper hos den ni söker.

6 kommentarer:

 1. Vilka två har Anita?

  SvaraRadera
 2. Utseende och intelligens, utan att blinka! Att vara känslomässigt stabil är väl ändå sjukt överskattat och trist?

  SvaraRadera
 3. Jag har varit singel sen urminnes tider och hur jag än tänker kan jag inte välja bara två av de egenskaperna. Jag vill ha alla tre. Så du har nog rätt.

  SvaraRadera
 4. Kan man ta 1 plus 1/2 och 1/2?
  Typ emotionellt stabil och halv-snygg och någotsånär intelligent? Eller är det att fuska...

  SvaraRadera
 5. jag har hitta en kille med alla tre egenskaper, och många fler. fantastiskt bra!

  Men man lär av sina misstag... jag kan rabbla misslyckasde dejter hela dagen, en enarmad kapten,( jo faktiskt) en kille som gjorde highlights, ansiktsbehandlingar etc en gång i veckan.. En och annan dyk/ surf indtruktörer... ( bara en egenskap där, utseende)
  En kåkfarare har man också hunnit med. hua!

  Som sagt, man lär av sina misstag. mina tjejkompisar är snygga & trevliga men vi har alla mängder av historier om miffon. Jag tror ärligt talat inte vi blir kräsnare, det är killarna som bara blir mer & mer miffon med åren.

  SvaraRadera
 6. intelligent & känslosamt stabil, lätt som en plätt! vi tycker människor är vackra för att vi älskar dom, vi älskar dom inte för att dom är vackra. am I right or am I right?

  SvaraRadera