måndag 29 november 2010

Webben

Kom att tänka på en sak förresten. Vet att alla produktionsbolag laddar för fullt för att etablera avdelningar för nät-tittandet. För de fattar ju att det är där målgruppen befinner sig. Jag menar - de är inte dumma.

Men felet som de flesta gammelbolag gör är att de tror att det räcker med att ha en avdelning som kan producera billigare. Det är i och för sig rätt - för att få ihop en affär på nätet måste allt produceras billigare.

Men gammelbolagen gör fel när de tror att de digitala avdelningarna bara ska producera avhängs-produkter på gammel-teves program. Och visst - det kan man ju nöja sig med. Men för att tjäna pengar på nät-tittande måste man producera helt egna program med smart afp. Ja. Som Hard Hat.

Nät-tittande ÄR inte bonusmaterial från Lyxfällan och Veckans Kanin. Jag tycker man ska ha större respekt än så. Lägg gärna ut alla program gratis! Men låt oss slippa bloopers och krystade extra-klipp. Gör ett riktigt program på nätet istället sommgår hand i hand med tv-programmet.

Jaja... Äh. Känner mig som jävla Jonas Birgersson. Men så trött på produktionsbolagen och kanalerna. De beter sig exakt som skivbolagen. Tror att de sätter reglerna. Vägrar fatta, liksom.2 kommentarer:

  1. Håller med dig. Men är det verkligen smart att påpeka felen dina konkurrenter gör? En maratonlöpare som leder loppet ropar ju inte bak till dom andra och berättar vad dom ska göra för att komma ikapp.
    Är jag fel ute?

    SvaraRadera
  2. Du har riktigt i det att kanalerna inte alls satsar tillräckligt på webb-tv. Men du och ditt Hard Hat är inte mycket bättre, Sveriges hemmasnickare eller va det nu hette var pinsamt dåligt. Extramaterialet till paradise hotel är inte heller bra, ryck upp dig innan du klagar på andra.

    Jag tycker du är grym annars och jag är ingen hater, vill bara få tycka till lite jag med!

    SvaraRadera